{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Doğallığı Saç Stilinizle Buluşturun

Doğal Saç Modelleri, Doğal Dalgalı Kısa Saç

Her kadının ilgisini çeken doğal saç stilleri hem çekici hem de özgün bir görünümün anahtarı.
Her kadının ilgisini çeken doğal saç stilleri hem çekici hem de özgün bir görünümün anahtarı.

Stil tavrını etkileyen her alanda doğallığın vurgulandığı şu günlerde, doğal ve çabasız saç modelleri büyük ilgi görüyor. Her kadının ilgisini çeken doğal saç stilleri hem çekici hem de özgün bir görünümün anahtarı. Gündelik rutinlerde, iş günlerinde ve hatta heyecanla beklediğiniz özel günlerde bile tarzınıza doğal bir dokunuş yapacak favori saç modellerini keşfetmek için yazımıza devam edin!


1. Örgü Trendini Takip Edin;Doğallığı simgeleyen saç modelleri denince akla ilk gelen modellerden biri örgü görünümler oluyor. Bohem, sofistike ve feminen bir auraya sahip olan örgü saçların zamansız trendler arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Seçtiğiniz giyim, aksesuar ve bakım ürünleriyle istediğiniz her kombine uyum sağlayan bu saç modeli düğün günlerinde de kadınların vazgeçilmezi. Özellikle uzun ve orta boy saçlarda zarif bir duruş sergileyen bu modelleri dilerseniz sporda, dilerseniz ofis günlerinde ve günlük hayatta da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


2. At Kuyruğuna Şans Verin;Lastik bir toka, sıkı fırçalı bir tarak ve sabitleyici bir ürünle hem konforlu hem de havalı bir saç modeli yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Sıkı bir at kuyruğu sizi kötü saç günlerinde de yalnız bırakmayacak modellerden yalnızca biri.

Gün boyu saçının nasıl göründüğünü düşünmek istemeyen kadınların favorisi olan bu model derli toplu duruşuyla da gönülleri fethediyor. Hem blazer ceket ve pileli eteklerle tamamlanan iş kombinlerine hem de günlük kahve buluşmalarında tercih edebileceğiniz bu modeli bir kere denedikten sonra ondan vazgeçmek çok zor olacak!

Bohem, sofistike ve feminen bir auraya sahip olan örgü saçların zamansız trendler arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bohem, sofistike ve feminen bir auraya sahip olan örgü saçların zamansız trendler arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

3. Dağınık Topuzla Doğallığı Vurgulayın;Ev topuzu kadar doğal duracak bir saç modeli öneri duymaya hazır mısınız? Eğer siz de doğallığı vurgularken stilinize hareket katacak bir topuz önerisine ihtiyaç duyuyorsanız doğru adrestesiniz. Ayna karşısında uzun saatler harcamadan hem doğal hem de çekici bir topuz yapmak için ilk adım saçınızı hacimlendirmek olmalı. İnce bir tarakla hem saç diplerinizi hem de uçlarını kabartın, başınızı öne eğdikten sonra bol bir şekil verin ve tepede döndürerek toplayın. Okul günlerinde, hafta sonu aktivitelerinde veya evden çıkmasanız da kendinizi iyi hissetmek istediğin her anda dağınık topuzu tercih edebilirsiniz!


4. Hafif ve Çabasız Dalgalar Yaratın;Saçınızın boyu, rengi, kesimi ve yapısı ne olursa olsun tercih edebileceğiniz dağınık dalgalar doğal görünüm yaratmak için ideal bir seçim olacaktır. Farklı saç şekillendiricilerle oluşturabileceğiniz doğal dalgalar duru ve zarif bir havaya sahip. En sade görünümlere bile hareket katan bu saç modelinde dalga şekli büyüdükçe doğallık seviyesi de yükseliyor.

Kolej kombinlerinin vazgeçilmezi olan bu modeli özel günlerde, iş stilinde veya eğlenceli konser buluşmalarında kullanabilirsiniz. Dilerseniz çıtçıtlı toka ve taçlar ekleyebileceğiniz doğal dalgalar her kombine çok yakışacak!