{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Sezonun Manikür Trendleri

Manikür, oje, tırnak stili

Bu yıl, doğal tırnaklar ve nötr tonlar büyük bir geri dönüş yapıyor. Ten rengine uyum sağlayan bej, nude ve hafif pembe tonları ideal manikür görünümleri yaratıyor.
Bu yıl, doğal tırnaklar ve nötr tonlar büyük bir geri dönüş yapıyor. Ten rengine uyum sağlayan bej, nude ve hafif pembe tonları ideal manikür görünümleri yaratıyor.

Geçmişte manikür seçimleri büyük ölçüde kişisel zevklere göre belirlenirken şimdilerde karşımıza her ay farklı bir manikür tarzı çıkıyor. Leopar desenli manikür çeşitlerinden üç boyutlu çiçek motiflerine, iki tonlu uzun omre tırnaklardan, cesur neon renklere kadar pek çok seçenek ilk akla gelen tırnak görünümleri oluyor.

Renk renk, model model sayısız seçenek karşısında manikür trendlerine kayıtsız kalmak dolayısıyla neredeyse imkansız hale geliyor!

Bu çeşitlilik karşısında karar vermekte zorlananlar arasındaysanız bu yazının tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Minimalist görünümlerden, tırnaklara yeni bir boyut katan uygulamalara, sezonun en sevilen manikür trendlerini sizler için bir araya getirdik.


Klasik Fransız Manikürü

Bu yıl, doğal tırnaklar ve nötr tonlar büyük bir geri dönüş yapıyor. Ten rengine uyum sağlayan bej, nude ve hafif pembe tonları, hem günlük kullanım için hem de özel günler için ideal manikür görünümleri yaratıyor. Diğer yandan farklı renkler ya da motifler kullanılsa da Fransız manikür görünümleri hala vazgeçilmezler arasında.

Fransız ombré veya Fransız soldurması olarak da bilinen “Baby Boomer” tırnak trendi de bu eğilim arasında öne çıkan tırnak stilleri arasında yer alıyor. Geleneksel Fransız maniküründeki, zıt uçlara sahip renkler baby boomer’da açık pembe tabana sahip özelliği ile dikkat çekiyor. Baby boomer tırnaklar pembe ve beyazı bir araya getirerek kusursuz, degrade bir etki yaratıyor.

Bu trendin en güzel yanı, ombré efektinin tırnaklarınızı uzatmaya yardımcı olması. Temel renk, doğal tırnak tonunuza çok yakın olduğu için bu stil uzun süre kullanılıyor. Doğal ve sade bir görünüm arayanlar için mükemmel bir seçenek olan Fransız manikürü ve varyasyonları özellikle ofis stilinizi başarıyla tamamlıyor.

Altın, gümüş, bronz gibi parlak ve çarpıcı renkler, tırnaklara lüks ve sofistike bir hava katıyor. Metalik renkler, özellikle gece davetlerinde tercih ediliyor.
Altın, gümüş, bronz gibi parlak ve çarpıcı renkler, tırnaklara lüks ve sofistike bir hava katıyor. Metalik renkler, özellikle gece davetlerinde tercih ediliyor.

Cesur ve Parlak Tırnaklar;Bu sezon metalik renkler ön planda! Altın, gümüş, bronz gibi parlak ve çarpıcı renkler, tırnaklara lüks ve sofistike bir hava katıyor. Metalik renkler, özellikle gece davetlerinde ve özel etkinliklerde dikkat çekici bir tercih oluyor.

Canlı renklerle ve swarowski taşlarla bezeli protez tırnaklar ise yaz stilinizi eşsiz bir şekilde tamamlıyor. Çünkü bu yaz eğlenceli, rengarenk ve parlak uzun tırnaklar her yerde olacak!

Desenlerin popülerliğini hala koruduğunu ise rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle leopar desenin durdurulamaz yükselişini göz önünde bulunduracak olursak leopar tırnakları denemenin tam zamanı! Soyut ve geometrik desenler ise tırnaklarında sanatsal bir dokunuş arayanlar için harika bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Farklı şekiller, çizgiler ve noktalarla oluşturulan desenler, yaza özgü canlı renklerle başarılı tırnak görünümleri yaratıyor.

Kısa ve Küt Tırnaklar;Kırmızı, turuncu, yeşil, pembe ya da mavi… Cıvıl cıvıl canlı renkler kısa ve küt tırnaklara çok yakışıyor. Uzun protez tırnaklara bir süre ara verip kısa ve küt tırnakların pratik kullanımları sizi cezbedebilir.

Pastel renkler ise kısa ve küt tırnaklarda kendini “milky” trendi ile gösteriyor. İlk bakışta milky tırnaklar şeffaf, yumuşak beyaz manikürler olarak gözükse de opaklığa ve parlaklığı vurgu yapıyor. Kısa yuvarlak tırnaklar veya orta boy badem şeklindeki tırnaklar ile kullanılan milky tırnaklar için daha fazla pigmentasyona sahip ojeler kullanılıyor. Pastel mint yeşilleri, soft pembeler burada devreye giriyor. Kendinize uygun rengi seçtikten sonra, bir kat bu rengi sürün üstüne kremsi beyaz bir oje rengi deneyin. İşte tırnaklarınız hazır!

Coquette Trendi Tırnaklarda; Coquette trendinin yansımasını tırnaklarda görmeseydik olmazdı! Fiyonk detayların kombinlerde ve aksesuarlardaki yükselişi devam ederken uzun protez tırnaklarda fiyonk motifleri ile karşılaşıyoruz.

Pembe rengin bu eğilimin büyük bir parçası olduğu aşikar. Ancak yeterli değil! Coquette trendini tırnaklarda tamamlayan en önemli detay 3 boyut özelliği kazandıran minik aksesuarlar. İnci detaylı çıkartmalar, fiyonklu taşlı boncuklar ile tırnaklarınıza coquette görünümünü kolayca taşıyabilirsiniz. Kiraz desenleri, kelebekler ve geometrik desenler ise yaza uygun maksimalist, canlı ve çarpıcı tırnak stilleri yaratmanıza olanak tanıyacak.