{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Aquamarine Makyaj Trendi: Dinamik ve Eğlenceli


Aquamarine Makyaj, Mavi Makyaj Stili

Yeni moda ve makyaj trendlerini keşfettikçe öğrendiğimiz gerçeklerden biri özellikle kahverengi ve ela gözlerle buluşan mavi farın bakışlara olan çekici etkisi.
Yeni moda ve makyaj trendlerini keşfettikçe öğrendiğimiz gerçeklerden biri özellikle kahverengi ve ela gözlerle buluşan mavi farın bakışlara olan çekici etkisi.

Sezonun en çarpıcı makyaj trendlerinden biri olan Aquamarine ile tanışın! Marine temaların sene boyunca moda dünyasında büyük ilgi gördüğü bir gerçek. Mavi rengin enerjisiyle buluşan bu trend hem özel günlerde hem de günlük makyajlarınızda özgün stilinize ilham olabilir. Aquamarine temasıyla tamamlayacağınız kombinler tarzınıza enerjik ve havalı bir dokunuş yaparken girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekecek.


Mavi Far ile Göz Alıcı Bakışlar; Günlük makyajlarda pek de alışkın olmadığımız renklerden biri olan mavinin bakışları derinleştireceğini kim bilebilirdi ki? Özel geceler için daha koyu tonları tercih edebileceğiniz mavi far trendinde günlük makyajınız için turkuaz ve açık mavi tonlarını tercih edebilirsiniz. Makyajınızın kalan kısmını daha sade tercih ettiğiniz taktirde ise oldukça doğal bir görünüme ulaşabilirsiniz. Beyaz, keten, midi bir elbise ile tamamlayacağınız bu makyaj yaz günlerinde favoriniz olacak.


Cesur ve İkonik Mavi Ruj;Makyajınız için cesur bir adım olan mavi ruj bu trendin olmazla olmazlarından. Doğru makyajda ve doğru tonlarda kullanılan bir mavi ruj görünümünüze çarpıcı bir dokunuş yapacaktır. Hem mat hem de parlak görünümlerin tercih edildiği mavi ruj trendinde dikkat etmeniz gereken tek nokta seçtiğiniz tonun hangi kombinle ve günün hangi saatine tercih ediliyor olması. Örnek verecek olursak, gece makyajlarınıza cesur bir hava katacak mat ve koyu renkli bir mavi ruj gündüz kombinlerine pek de uygun olmayabilir.

Metalik elbiseler, baştan ayağa siyahlar ve parlak görünümlerle tamamlanan mat mavi rujlar parti stilinizde benzersiz bir etki yaratacak. Yazın enerjisini yansıtan kot şort ve crop kombinlerinde ise açık mavi dudak parlatıcıları tam da aradığınız ürün olacaktır!

Aquamarine Temalı Mavi Tırnaklar; Son yıllarda stillerin tamamlayıcısı olarak anılan nail art trendi Aquamarine akımıyla ikonik duruşunu katlıyor. Mavi, turkuaz ve açık yeşil gibi tonların farklı desenlerle buluştuğu nail art tasarımlarında tırnaklarınız denizin birbirinden benzersiz renkleriyle buluşuyor. Deniz dalgaları, inci ve taşlı minik boncuklar ve denizci temalı simgelerin çok sevildiği bu trendi Koton’un yaz koleksiyonunda yer alan mavi yazlık elbiseler ve hasır çantalarla tamamlayabilirsiniz.

Mavi Eyeliner ve Maskara Buluşması;

Göz makyajınıza küçük ama etkili bir dokunuş yapmak için en doğru seçim mavi eyeliner ve maskara ikilisi olacak. Hem renkli gözlülerin hem de kahve ve siyaha dönük göz rengine sahip olanların tercih edebileceği bu makyaj stili sıradışı bir auraya sahip. Gözlerinize farklı bir boyut kazandıracak bu seçim kısa sürede makyaj favorileriniz arasına girebilir. Özellikle yaz makyajlarına dinamik bir detay olarak eklenen mavi eyeliner ve maskara jean kombinlerine çok yakışıyor. Mavinin derinliğini ve ikonikliğini stilinizle buluşturacak bu trendle hem derin bakışlara hem de çabasız ve özgün bir stile kavuşabilirsiniz. Koton’un moda ve güzellik trendlerini yakın markaja aldığı yeni koleksiyonunda stilinizi parlatacak seçimler sizi bekliyor. Tarzınıza yenilik ve tazelik katacak giyim ve aksesuar ürünlerini beğeninize sunan Koton’da modanın trendlerini takip edin!