{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Çarpıcı Metalik Yansımalar

Metalik Trendi ve Kombin Önerileri

Gündüzden geceye metalik trendi stilinize bir doz cesaret ve parlaklık katmaya geliyor!
Gündüzden geceye metalik trendi stilinize bir doz cesaret ve parlaklık katmaya geliyor!

Çarpıcı Metalik Yansımalar; Metalik görünümler yeni sezonda da trendleri etkisi altına almaya ve büyük etkiler yaratmaya devam ediyor. Şık ve modern silüetlere sahip her tarza uyum sağlayan çarpıcı metalik etkisine bir şans verin, stilinize enerji ve hareket katın.


Metalik Gri Etkisi; Hem gece hem gündüz kombinlerinde rahatlıkla tercih edebilen metalik gri parçalar, gri rengin sakinliği ve parlak dokuların etkisiyle birleşince göz alıcı tasarımlara dönüşüyor. Tek başına göz kamaştırma potansiyeline sahip metalik görünümlü parçalar cesur ve özgün tarzlar yaratmak için kusursuz bir seçenek. Parlak ceketler, gümüş pantolonlar, parıltılı elbiseler, metalik simli bluzlar, tişörtler… Birbirinden farklı kesimlere ve tarzlara sahip göz alıcı tasarımlar bu sezon da gardıroplarda sağlam bir yer edinecek. 

Gece davetleri, kutlamalar ya da partiler söz konusu olduğunda metalik parçalar gecenin yıldızını yaratmaya aday.
Gece davetleri, kutlamalar ya da partiler söz konusu olduğunda metalik parçalar gecenin yıldızını yaratmaya aday.

Göz Kamaştıran Gece Pırıltısı; Geceye cesur ve etkileyici bir etki bırakmak için metalik mini elbiselerin çekiciliğinden ya da uzun elbiselerin rahatlığından ve parıltısından ilham alabilirsiniz. Odak noktasını elbisenizde tutmak için ayakkabı ve çanta seçimlerinizi sadelikten yana kullanmanız önemli!

Dikkat çekici çizgisiyle fark yaratan metalik etek kombinleri gece davetlerine ve kutlamalara çok yakışıyor. Minimal bluzlar veya ince kazaklarla tamamlayabileceğiniz metalik efektli mini etekler özgün ve cesur tarzlara imza atıyor.


Sade bir şıklık arıyorsanız sade bir tişört veya bluzla kontrast yaratabileceğiniz metalik pantolon kombinleri istediğiniz etkiyi yaratabilir. Skinny pantolonlarla daha feminen ya da bol paça pantolonlarla daha rahat bir şıklık yakalamak sizin elinizde. Topuklu ayakkabılar ve uygun aksesuarlarla kombinlediğinde oldukça çarpıcı olabilen gümüş pantolonlar modern ve özgün bir görünüm sağlıyor.


Sıradan bir günü daha özel hale getirmek ve çarpıcı silüetler yaratmak, metalik dokuları günlük hayata dahil etmekten geçiyor.
Sıradan bir günü daha özel hale getirmek ve çarpıcı silüetler yaratmak, metalik dokuları günlük hayata dahil etmekten geçiyor.

Gün Işığı ve Metalik Parıltı; Parlak bir blazer ceket, günlük bir jean ve tişört kombinini anında şık bir görünüme çevirebiliyor. Parlak sweatshirtler ve hırkalar spor tarzla buluştuğunda ortaya son derece rahat bir şıklık çıkıyor. Gümüş dokulu pantolonları sokak modasına uyarlamak isterseniz spor ayakkabılar ve crop ceketler bu konuda size rahatlıkla destek olabilir.


Sıklıkla tercih edilen ve kombinlere ışıltı katan gümüş tişörtleri siyah pantolonlar ya da koyu tonlarda jeanlerle kombinleyerek dikkatleri metalik dokunuşların yansımasına çekebilirsiniz.

Elbiseler metalik desenlerle işlendiğinde parlak ve çarpıcı bir hava yakalıyor ve tam anlamıyla şıklığı temsil ediyor. Modern ve zarif bir stilin anahtarı olan bu parçalar günlük giyime de rahatlıkla dahil oluyor.


Beyaz bir gömlekle kombinleyebileceğiniz metalik şortlar ve etekler gün ışığıyla buluştuğunda göz kamaştırıyor. Beyaz spor ayakkabılar veya sneaker'larla kombini tamamlayabilirsiniz.


Özel etkinliklere olduğu kadar günlük hayata da biraz metalik ışıltı katmak tarzınızı hareketlendirmenin ve özgün stiller yaratmanın en etkileyici yollarından biri. Modern çizgilerle ve sezonun trend parçaları Koton’un farklı formlarda sayısız seçenek sunan metalik koleksiyonunda sizi bekliyor.