{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

DERİ LOOKLAR

Nisan 2023
Deri Görünüm Modasını Stilinizle Buluşturacak Kombinler
Deri Görünüm Modasını Stilinizle Buluşturacak Kombinler

Bahar ve kış kombinlerinin vazgeçilmez parçası, zamansız duruşuyla herkesin kalbini çalan deri görünümlü giyim ve aksesuar modelleri şıklığınızı modernize etmenin en havalı yolu! Deri görünümlü pantolon, deri görünümlü ceket, deri görünümlü gömlek gibi giyim modellerinin yanı sıra aksesuar ve ayakkabı modellerinde birçok seçenekle karşımıza çıkan bu tasarımlar ile stil tavrınızı öne çıkaracak kombinler yaratmak oldukça kolay. Uzun yıllar boyunca, belirli bir stil duruşuna sahip popüler moda akımları arasında kendine yer bulan deri görünümler son zamanlarda her tarzdan insanın ilgisini çekiyor. Sıcak tutan ve bedeni saran bir yapıya sahip olan deri görünümlü kumaşlar bahar kombinlerinde hem gece hem de günlük rutinlerinize uyum sağlayacak nadir kumaşlar arasında yer alıyor.

Deri Görünümlü Ceket Kombini Nasıl Yapılır?
Deri Görünümlü Ceket Kombini Nasıl Yapılır?

Deri görünümlü kıyafetler denince akla ilk gelen giyim modellerinden biri olan deri görünümlü ceketler hem farklı mevsimlerde kullanıma uygun olmaları hem de farklı tarzda birçok parçayla uyum içinde görünmeleri sebebiyle tercih ediliyor. Bahar ve kış günlerinde tercih edilen dış giyim ürünlerinden biri olan deri görünümlü ceket modelleri kombinlemesi oldukça kolay olan favori parçalar arasında yer alıyor. Günümüzde kadınlar, erkekler ve hatta çocuklar için de birçok ürün seçeneğiyle karşımıza çıkan deri görünümlü ceket modelleri arasında klasik biker ceket modelleri büyük ilgi görüyor. Dolabınızdaki birçok parçayla kombinleyebileceğiniz bu ürünleri dilerseniz mevsim geçişlerinde dilerseniz de ılık kış günlerinde tercih edebilirsiniz. Bahar aylarında basic bir tişört, jean pantolon, kısa bot ve postacı çanta ile tamamlayarak kullanabileceğiniz deri görünümlü ceketleri kış günlerinde ise triko kazak kombinlerinize ekleyebilirsiniz.


Deri Görünümlü Pantolon: Cesur ve Çekici


Stilinize cüretkâr, dikkat çekici ve şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız deri görünümlü pantolon modelleri sizin için doğru seçenek olabilir. Hem deri görünümleri tamamlamak hem de kombininize deri görünümlü bir parça eklemek için harika bir seçenek olan deri görünümlü pantolon modelleri özellikle son yıllarda farklı stile sahip olan birçok kişiyi aynı çatı atında buluşturmayı başarıyor. Beli lastikli, fermuarlı ve düğmeli gibi birçok tasarım detayına sahip olan bu ürünleri dilerseniz şık ve spor bir gömlekle dilerseniz de basic body ve bluzlerle kombinleyebilirsiniz.


Her Mevsimin Favorisi Deri Görünümlü Etek Kombinleri
Her Mevsimin Favorisi Deri Görünümlü Etek Kombinleri

Deri görünüm modasını çaba göstermeden stilinizle buluşturmanın yollarından bir diğeri de deri görünümlü etek modellerini dolabınıza eklemek olacaktır. Deri görünümlü parçalar her ne kadar ceket, pantolon ve gömlek gibi giyim modelleriyle özdeşleşmiş olsa da özellikle son yıllarda aslında birçok giyim ürünü ile tamamlanabildiklerini görüyoruz. Bu ürünlerden biri olan deri görünümlü etekler hem kış ve bahar kombinlerine hem de serin yaz akşamlarında basic görünümlere şıklık katıyor. Fermuar, cep ve metal zımba gibi detaylarla tamamlanan deri görünümlü etek modelleri casual ve klasik görünümlere çok yakışıyor.


Deri Görünümlü Aksesuarlar ile Tamamlayıcı Bir Dokunuş


Deri görünümlü parçaları küçük detaylarla stilinize eklemek için yapmanız gereken tek şey bir aksesuar dolabı oluşturmak! Bu aksesuar dolabına eklemeniz gereken ürünleri ise şöyle sıralayalım: Deri görünümlü saç aksesuarları ve takılar, deri görünümlü çantalar, deri görünümlü eldivenler ve deri görünümlü şapkalar. Farklı stiller ve duruşlarla karşımıza çıkan bu aksesuar modelleri deri görünüm stilini küçük dokunuşlarla tarzına eklemek isteyenleri bir araya getiriyor. Tarzınız ve giyim zevkinize uyacak ürünleri beğeninize sunan Koton’da kombinlerinize şık bir dokunuş yapacak deri görünümlü giyim ve aksesuar modelleri sizleri bekliyor!