{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Festival Ruhunu Yakalayın!

Festival stili, festival kombinleri, festival tarzı

Rahat ve aynı zamanda tarz sahibi olmak istiyorsanız, uçuş uçuş kumaşlar ve etnik desenlerle özgür ruhunuzu ortaya çıkarın.
Rahat ve aynı zamanda tarz sahibi olmak istiyorsanız, uçuş uçuş kumaşlar ve etnik desenlerle özgür ruhunuzu ortaya çıkarın.

Yazla beraber en heyecan verici aktivitelerin başında gelen müzik ve eğlence dolu festivaller de tüm enerjisiyle yaklaşıyor! Sınırsız müzik, dans ve eğlence sezonu açılıyor ve elbette birbirinden şık kombinlerle dolu harika bir yaz sizi bekliyor! Belki çoktan planladınız, belki ilerleyen günlerde planlarınıza dahil olacak ama bu yaz mutlaka kendinizi bir festivalde bulacaksınız!

Müziğin tadını çıkarmak, bolca eğlenmek ve festival ruhuna tam anlamıyla dahil olmak için ihtiyacınız olan, bulunduğunuz atmosfere ve aynı zamanda kendi stilinize uygun kombinler yaratmak. İşte bu renkli ve hareketli günlerde yaza damgasını vuracak, unutulmaz anılar biriktirirken stilinizle göz kamaştırmanızı sağlayacak birbirinden tarz festival kombin önerileri;

Festivaller, grunge stilini benimseyerek, fark yaratmak ve kendinizi özgün bir şekilde ifade etmek için harika bir fırsat!
Festivaller, grunge stilini benimseyerek, fark yaratmak ve kendinizi özgün bir şekilde ifade etmek için harika bir fırsat!

Bohem Rüzgarları Estirin; Festival kombinlerinin en güzel tarafı, kendi tarzınızı sınırsızca yansıtabildiğiniz özgün ve benzersiz stiller yaratma özgürlüğüdür! Rahat ve aynı zamanda tarz sahibi olmak istiyorsanız, uçuş uçuş kumaşlar ve etnik desenlerle özgür ruhunuzu ortaya çıkarın. Çünkü, otantik veya etnik desenli, rahat kesim bohem elbiseler festivallere çok yakışıyor!

Çiçek desenli uzun eteklerin üzerine düşük omuzlu tişörtler de harika bir seçenek olabilir. Büyük ebatlarda süet ya da bez çantalar, geniş alanda ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda bulundurmanızı sağlarken, tarzınıza da uyum sağlar. Süet ya da ipli deri sandaletlerle kolayca hareket edebilir, büyük ve gösterişli güneş gözlükleriyle bohem tarzınıza biraz daha hava katabilirsiniz. Yaratacağınız bu bohem stil, festivallerde rahatça hareket ederken görünümünüzle dikkatleri üzerinize çekmeye aday!


Grunge Havası Yaratın;90'ların asi ruhunu festival kombinlerinize taşımaya ne dersiniz? Festivaller, grunge stilini benimseyerek, fark yaratmak ve kendinizi özgün bir şekilde ifade etmek için harika bir fırsat! Bu stilin vazgeçilmez parçalarından olan yıpranmış slim fit jeanlerin üzerine giyeceğiniz rahat kesim oversize tişörtler kusursuz bir uyum yaratacak. Bu kombine yıpranmış kot ceketler ise çok yakışacaktır.


Vintage görünümlü kısa botlar veya klasik bez ayakkabılarla kombininizi tamamlayın. Bu ayakkabılar, uzun süre ayakta kalmanızı ve festival boyunca rahatça dans etmenizi sağlayacak.

Son dokunuş olarak grunge stilinin vazgeçilmez aksesuarlarından olan deri bilezikler veya zincir detaylı takılar kullanın. Örgülü saç modelleri ve koyu tonlarda bir makyaj ise asi ve havalı görünümünüze çok yakışacak!


Vintage Zarafetiyle Parlayın; Retro desenler ve kesimlerle tarzınızı öne çıkarın! Klasik kısa elbiseler veya klasik bir etek - bluz ikilisi ile zarif ve etkileyici görünümler elde edebilirsiniz. Grafik desenli veya puantiyeli parçalarla görünümünüze nostaljik bir hava katarken aynı zamanda güncel trendlere de atıfta bulunabilirsiniz. Aksesuarlarınızın vintage tarzınızı tamamlama konusundaki rolü ise oldukça önemli! Minimal, retro tarzda altın ya da gümüş takılar ve ince askılı küçük çapraz çantalar nostaljik havanızı tamamlamanızı destekleyecektir. Ayrıca kalın ve alçak topuklu ayakkabılar tüm gün konforlu bir şekilde dans edebilmeniz için ideal bir seçim olacak. Açık havada uzun süre vakit geçireceğiniz için stilinize uygun, retro tarzda bir şapka eklemeyi de unutmayın. Bu kombinle zarafetiniz göz kamaştıracak!

Eşi benzeri görülmemiş el yapımı aksesuarlar, gösterişli şapkalar, sıra dışı makyajlar… Bu küçük dokunuşlar, festival ruhuna uyum sağlayarak sizi ‘siz’ yapan yorumlar olacak!
Eşi benzeri görülmemiş el yapımı aksesuarlar, gösterişli şapkalar, sıra dışı makyajlar… Bu küçük dokunuşlar, festival ruhuna uyum sağlayarak sizi ‘siz’ yapan yorumlar olacak!

Spor Tarz ile Konforu Yakalayın; Festivalde hem rahatlık hem de şıklık arıyorsanız, spor tarzda kombinler tam size göre! Festival günlerinin en temel parçalarından olan kot şortlar ve salaş tişörtlerle rahatlığı yakalayın. Alternatif olarak, oversize kesim spor şortlarla crop atletler de tercih edebilirsiniz. Bu kombinler havalı olduğu kadar konforlu bir tarz olacaktır. Gün boyu rahat etmeniz için spor taytlar ve rahat kesim tişörtler de aklınızda bulunsun. Seçiminiz ne olursa olsun, spor ayakkabılar ya da renkli sneakerlar uzun süre ayakta kalmak ve tarzınıza uyum sağlamak için en ideal seçenekler olacaktır. Son olarak kep şapka veya spor bir saç bandı tasarımları hareketli ve sıcak festival günlerinde hem pratik hem de şık bir dokunuş sağlayabilir. Spor tarzınızla festivallerde özgürce dans edin!


Kovboy Esintisiyle Fark Yaratın; Kovboy esintili kombinlerle festivallerde dikkat çekmeye hazır olun! Western tarzı, hem rahatlığı hem de şıklığıyla öne çıkıyor. Kot şortlar veya yüksek bel jeanlerle başlayın ve üzerine dantel detaylı bir gömlek veya işlemeli bir bluz giyin. Rahatlığı ve tarzıyla kendini sevdiren kovboy çizmeleri giyin. Kombininizi geniş kenarlı fötr şapkalar ve deri aksesuarlarla tamamlayın. Unutmayın, püsküllü çantalar ve gümüş takılar da bu stilin vazgeçilmezleri arasında. Kovboy etkisini yansıtan kombininizle hem rahat edecek hem de festivalde tüm bakışları üzerinize çekeceksiniz!


Özgün Dokunuşlarla Festival Ruhunu Yansıtın; İçinizden geldiği gibi, özgün stiller yaratmak da başlı başına bir özgürlük! Renkli camlara sahip gözlükler, her kombine uyum sağlayabilen braletler, kat kat giyimler, eşi benzeri görülmemiş el yapımı aksesuarlar, işlemeli detaylar, boncuklu halhallar, file detaylar, gösterişli şapkalar, sıra dışı makyajlar… Bu küçük dokunuşlar, festival ruhuna uyum sağlayarak sizi ‘siz’ yapan yorumlar olacak!

Bu kombin önerileriyle festival atmosferine tam anlamıyla uyum sağlayacak ve her anınızı keyifle geçireceksiniz. Unutulmaz anılar biriktirirken, stilinizle de festivalin yıldızı olacaksınız. Şimdiden harika festivaller!