{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Griyi Baştan Keşfet: Minimalist Şıklığa Yepyeni Bakış!

Gri Kombinler, Gri Kıyafet

Minimalist şıklığın rengi haline gelen gri tonları zamansız bir duruşun anahtarı aynı zamanda nötr tonların en zarif ve en kullanışlı olanı!
Minimalist şıklığın rengi haline gelen gri tonları zamansız bir duruşun anahtarı aynı zamanda nötr tonların en zarif ve en kullanışlı olanı!

Gri sıkıcı mı? Asla! Aslında gri, modanın gizli kahramanı olarak kombinlerde kendine her zaman sağlam bir yer ediniyor. Özellikle son dönemlerde minimalist şıklığın rengi haline gelen gri, zamansız bir duruşun anahtarı ve aynı zamanda nötr tonların en zarif ve en kullanışlı olanı. Sade, aynı zamanda etkileyici kombinlerin rengi olan gri, bu sezon hayatımıza güçlü bir giriş yapıyor. Gri ve tonlarıyla bu sezon stilinizi bir üst seviyeye çıkarmaya hazır mısınız? Gelin, hem ofiste hem sokakta şıklığın yeni tanımına bir de bu rengin büyülü dünyasından bakalım.


Ofis stilinizin joker parçası elbette hemen hemen her kıyafetle kolaylıkla kombinlenebilen ve sizi asla yarı yolda bırakmayan bir gri blazer ceket!
Ofis stilinizin joker parçası elbette hemen hemen her kıyafetle kolaylıkla kombinlenebilen ve sizi asla yarı yolda bırakmayan bir gri blazer ceket!

Ofis Şıklığında Gri Stiller; Modern bir görünüm ya da klasik ama etkileyici bir ofis stili peşinde misin? O zaman grinin tam zamanı! İşte size gri parçalarla şık kombinler yaratmak ve profesyonel görünümler yakalamak için ofis stillerine ilham verecek öneriler:


Gri Takım Elbise; Elbette ki takım elbiseler sahibine klasik ve profesyonel bir görünüm kazandırır. Siz de takviminizde yer alan bir iş toplantısı gününe biraz profesyonel bir hava katmak için gri bir takım elbise tercih edebilirsiniz. İçine giyeceğiniz beyaz ipek bir bluzla daha da şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tarzınıza siyah stilettolarla modern bir dokunuş katmayı da unutmayın. Gümüş takılarla kombininizi tamamlayarak aradığınız şık görünüme kolaylıkla kavuşmanız mümkün.


Gri Pileli Etek; Özellikle bir ofis etkinliğinde ya da iş arkadaşlarınızla dışarıda yapacağınız bir toplantıda gri eteklerin zarafetinden yararlanabilirsiniz. Camel tonlarında yumuşak bir boğazlı kazakla kombinleyerek sıcak ve şık bir görünüm yakalamanız mümkün. Nude ya da kahverengi topuklu ayakkabılar ve uzun bir kaşe kaban ile kombininizi daha da şık hale getirebilirsiniz. Ayrıca son zamanların trendlerinden tüvit etekler de sonbahar-kış sezonunun ideal parçalarından. Gri bir tüvit eteği krem tonlarında bir balıkçı yaka kazak ve diz üstü çizmelerle kombinleyerek hem rahat hem de zarif bir ofis stili oluşturabilirsiniz. Bu kombin, soğuk bir kış gününde ofiste sunum yaparken ya da bir iş yemeğinde de ideal bir seçenek olabilir.


Gri Elbise; Tek parça gri bir elbise ise çarpıcı ve zahmetsiz bir şıklığın anahtarı olabilir. Uzun ya da midi boylarda tercih edebileceğiniz bir gri elbiseye belinizin inceliğini vurgulayacak siyah deri bir kemer ekleyebilir, bordo ya da siyah topuklu ayakkabılarla güçlü bir kontrast yakalayabilirsiniz. Örneğin bir iş yemeğinde bu elbiseyi zarif altın takılarla tamamlayarak minimal bir çekicilik yaratabilirsiniz.


Gri Blazer Ceket; Ofis stilinizin joker parçası elbette hemen hemen her kıyafetle kolaylıkla kombinlenebilen ve sizi asla yarı yolda bırakmayan bir gri blazer ceket olacak! Örneğin, önemli bir iş toplantısına güvenle katılabileceğiniz bir kombin için gri blazer ceketinizi, siyah kalem etek veya beyaz bir pantolonla birleştirebilirsiniz. Bu klasik ve zamansız stili krem ya da beyaz bir gömlekle tamamlayabilirsiniz. Zarif, inci ya da gümüş aksesuarlarla profesyonel bir duruş sergileyebilirsiniz. Daha rahat bir tarz içinse gri blazer ceketinizi jean pantolon ve beyaz spor ayakkabılarla kombinleyerek ofiste rahat bir şıklık sağlamanız mümkün.


Gri pantolon; Hem resmi hem de rahat kombinlere uyumlu gri pantolonlar her ortamda kullanılabilen bir joker parça niteliğinde. Örneğin yüksek bel, bol kesim bir gri pantolonu beyaz bir gömlekle birleştirerek klasik bir ofis görünümü yakalayabilir ve siyah deri mokasen ayakkabılarla ya da stilettolarla bu sade şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Gri renk tıpkı bir boş tuval gibi, hangi renkle kombinlenirse o rengi yansıtma yeteneğine sahip. Bu özelliği basic parçaların  doğru kombinle göz alıcı stillere dönüşmesini sağlıyor.
Gri renk tıpkı bir boş tuval gibi, hangi renkle kombinlenirse o rengi yansıtma yeteneğine sahip. Bu özelliği basic parçaların doğru kombinle göz alıcı stillere dönüşmesini sağlıyor.

Sokak Stilinde Gri Tonlar; Gri renk tıpkı bir boş tuval gibi, hangi renkle kombinlenirse o rengi yansıtma yeteneğine sahip. Bu özelliğiyle doğru kombinlendiğindebasic parçaların bile göz alıcı stillere dönüşmesini sağlıyor. Siz de sezonun gözde rengi gri ve tonlarıyla oynayarak sokak modasında kendinize özgü stiller yaratabilirsiniz.


Eğer rahat ama şık bir stil arıyorsanız, gri oversize bir tişörtü yüksek bel mom jeanler ve beyaz spor ayakkabılarla kombinleyerek rahat bir tarz yakalayabilirsiniz. Hafta sonu yürüyüşlerinde veya akşam buluşmalarında ise gri hırkalar tam da aradığınız kurtarıcınız! Siyah kot pantolonların üzerine beyaz bir bluz ve gri bir hırka ekleyerek tarzınıza zarif bir hava katabilirsiniz.


Bir hafta sonu etkinliği için gri kapüşonlu bir sweatshirtü, siyah jogger pantolonlarla kombinleyip üzerine alacağınız bir bomber ceketle tamamlayarak rahat bir stil oluşturabilirsiniz. Kış aylarındaysaarkadaşınızın doğum günü partisinde dikkat çekici bir görünüm için gri bir elbise, bordo bir kaban ve kalın botlar harika bir tercih olabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla brunch yapmak için gri pileli bir eteği, beyaz bir tişörtle kombinleyerek son derece güncel bir stil yaratabilirsiniz. Altına giyeceğiniz spor ayakkabı ya da botlar görünümünüze spor-şık bir dokunuş sağlayacacak.


Yeni sezona yön veren gri ve tonlarının muhteşem uyumundan faydalanarak güncel kalmanın ve sokak stilinizde fark yaratmanın tam zamanı!