{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Tarzınızı Güçlendirecek Bir Çağrı; Koton Jean Modası

Western Jean, Denim on Denim, Denim Stili

70'lerin özgür ruhunu ve Batı’nın asi enerjisini taşıyan wide leg jeanler her stilin yıldız parçası olabilecek kadar güçlü!
70'lerin özgür ruhunu ve Batı’nın asi enerjisini taşıyan wide leg jeanler her stilin yıldız parçası olabilecek kadar güçlü!

Jean rüzgarları bu sene de hız kesmeden esmeye devam ediyor ve denim parçalar modanın sınırlarını zorlayarak her sezon yeni formlar ve stillerle karşımıza çıkıyor. Bu sezon wide leg kot pantolonların özgür ruhu, kot gömleklerin zamansız çekiciliği ve denimin Western hali cesur görünümüyle jean dünyasını farklı bir boyuta taşıyor. Üstelik bu yeni silüetler her stilin yıldız parçası olabilecek kadar güçlü bir etki yaratıyor! Peki denim akımı modayı fethederken bu parçaları nasıl kombinleyebilirsiniz? İşte size modern ve göz kamaştıran bir stil rehberi:


Bu Sezon da Wide Leg Jean; Yüksek bel kesimleri ve bol paçalarıyla 70'lerin özgür ruhunu modern çizgilerle buluşturan wide leg jeanler, her ortamda kusursuz kombinler yaratmak için ideal parçalar olarak öne çıkıyor. Günlük yaşamda, ofiste ya da gece davetlerinde şıklığı yakalamak için tercih edilebilecek bu parçalar her stile uyum sağlıyor.


Ofis şıklığı; Profesyonel bir görünüm için koyu mavi veya siyah tonlarda wide leg jean tercih edebilirsiniz. Açık tonlarda dar kesimli bir gömlek ya da basic bir triko kazak üzerine giyeceğiniz blazer ceketle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Sivri burunlu bir çift topuklu ayakkabı veya stilettolar ise stilinize zarif bir görünüm için ideal bir dokunuş sağlayacak. Minimalist bir saat, ince bir kemer, kibar küpeler ve şık bir deri çantayla da stilinizi detaylandırabilirsiniz.


Gece Şıklığı; Siyah veya koyu renkli bir wide leg jean’in üzerine saten bir bluz veya dantel detaylı bir üst seçebilirsiniz. Bu tarz üstler, jeanlere şık bir hava katıyor. Siyah veya metalik tonlarda bir çift ayakkabıyla gece şıklığınızı tamamlayabilir, ışıltılı clutch çanta, büyük küpeler ve zarif bilezikleri de geceye uygun aksesuarlar kullanabilirsiniz.


Bohem Esintiler; Wide leg jean, bohem stilin de yıldız parçalarından biri. Desenli kısa bluzlar veya balon kol önden bağlamalı dökümlü gömleklerin altına giyeceğiniz çizmeler veya topuklu ayakkabılarla bohem ruhu yakalayabilirsiniz. Büyük yuvarlak gözlükler, geniş kenarlı bir şapka ve uzun püsküllü kolyeler stilinizi güçlendirecektir. Çapraz askılı bir çanta ve bolca bilezikler ise görünümünüzü hareketlendirecek.


Western teması modern şehir yaşamının şıklığıyla birleşiyor. Sezon modasını yakalamak için kot yelekler, kot gömlekler, kot pantolonlar, kot ceketler tam size göre!
Western teması modern şehir yaşamının şıklığıyla birleşiyor. Sezon modasını yakalamak için kot yelekler, kot gömlekler, kot pantolonlar, kot ceketler tam size göre!

Efsanevi Bir Akım Western Jeanler; 19.Yüzyılda Amerika'nın vahşi batısında doğan Western stili, 2024’ün öne çıkan trendlerinden! Modern moda anlayışıyla harmanlanan bu akım, kovboy esintili jeanlerle yeniden popülerleşiyor. Bu sezon, western jean tasarımlarında flare formlar, dikiş detaylar, nakışlar, yıpranmış efektler, deri ya da süet detaylar dikkat çekiyor. Kırsal hayatın dayanıklılığı ve pratikliği, modern şehir yaşamının şıklığıyla birleşiyor. Sezon modasını yakalamak için kot yelekler, kot gömlekler, kot pantolonlar, kot ceketler tam size göre.


Klasik Western Stili; Desenli veya işleme detaylı bir flare Western jeani, açık tonlarda ince bir gömlekle kombinleyin. Gömleğinizi jean içine sokarak belinizi ön plana çıkarın ve üzerine kahverengi ya da taba rengi bir deri ceket ekleyin. Bu ceket, kombinize klasik bir Western dokunuşu katacak. Deri ceketin üzerindeki metal zımbalar ve tokalar, jeanlerdeki süslemelerle kusursuz bir uyum sağlayacaktır. Kovboy çizmeleri ise bu stili tamamlayan en ideal parça olacak. Kovboy şapkası, büyük tokalı kemer ve bolca gümüş takıyla da dikkatleri üzerinize çekin!


Şehirli Western; Koyu lacivert veya siyah tonlarında, fit kesim ve dikiş detaylı western jeanler şehirli bir stil için ideal parçalardan. Basic beyaz bir tişört ya da ince bir triko kazakla bu jeanleri dengeleyip modern bir kontrast oluşturabilirsiniz. Ve son olarak üzerinize alabileceğiniz blazer ceketin zarafetinden faydalanarak şehirli ve şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu stile mokasen ayakkabılar veya loaferlar hem rahatlık hem de şık bir hava katacaktır. İnce zincirli kolyeler, zarif bilezikler, deri kemer ve büyük püsküllü deri bir çanta bu kombine çok yakışacaktır.


Gece Şıklığı; Dikiş ve taş detaylara sahip western jeanler, gece kombinleri için de ideal. Dantelli veya çiçek desenli bluzlarla sert jean dokusunu yumuşatıp romantik bir hava yaratabilirsiniz. Metal tokalı ya da zımbalı, püsküllü deri ceketlerle kombininize şık bir dokunuş katın. Siyah veya koyu renk ince topuklu ayakkabılar ya da botlarla bacaklarınızı daha uzun gösterebilirsiniz. Metalik detaylı clutch çanta, büyük halka küpeler ve zarif bilekliklerle stilinizi tamamlayın.



Modern yorumlarla yeniden tasarlanan kot gömlekler yamalı, nakışlı, püsküllü el emeği detaylarla hareket kazanıyor.
Modern yorumlarla yeniden tasarlanan kot gömlekler yamalı, nakışlı, püsküllü el emeği detaylarla hareket kazanıyor.

Kot Gömleklerin Dönüşü; Denim modasının ikonik parçalarından kot gömlekler bu sezonun güçlü trendleri arasında yer alıyor. Modern yorumlarla yeniden tasarlanan kot gömleklerdeki yamalı, püsküllü ve nakışlı el emeği detaylarla hareket kazandırıyor. Ayrıca bu sezon farklı denim tonlarının bir arada kullanıldığı tasarımlar dikkat çekiyor. Açık ve koyu tonların kontrastı, gömleklere dinamik bir hava katıyor. Sezonun en popüler parçalarından bir diğeri de gömlek ceketler oluyor. Kot gömlek ceket tasarımlarıyla özellikle mevsim geçişlerinde pratik kombinler yaratabilirsiniz.


Denim on Denim; Bu sezonun en dikkat çeken trendlerinden biri de denim on denim stili. Kot gömlekler ve kot pantolonlar aynı tonlarda veya kontrast renklerle kombinleniyor stil sahibi bir görünüm yaratıyor. Örneğin yüksek bel ve hafif bol kesimli bir mom jean, oversize kot gömleklerle güzel bir uyum yakalıyor. Bu kombine biraz hava katmak için gömleğinizin yarısını pantolonunuzun içine sokarak salaş bir görünüm elde edebilirsiniz. Beyaz spor ayakkabılar veya kalın tabanlı botlar da kombini tamamlamak için ideal parçalar olacaktır. Alternatif olarak, bol kesimli bir boyfriend jean, düğmeleri açık bir kot gömlekle de rahat ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. İçine beyaz bir tişört veya crop top giyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Sneakers veya kovboy botlar da bu kombine dinamik bir hava katacak. Ya da dar kesimli, koyu renkli bir skinny jean ve crop bir kot gömlek de güzel bir dengeli ve sport bir stil yaratabilirsiniz. Özellikle yüksek bel skinny jeanler belinizi vurgularken, ince topuklu ayakkabılar veya zarif babetlerle stilinizi güçlendirecek.


Retro Esintiler; Renkli ve desenli çiçekli maksi etekler, kot gömleklerle mükemmel bir retro hava yaratıyor. Babetler veya platform ayakkabılar, yuvarlak güneş gözlükleri, renkli bandanalar veya geniş kenarlı şapkalarla retro stilinizi güçlendirebilirsiniz. Ya da renkli bir maksi elbiseyle bir gömlek de kombinleyebilirsiniz. Kot gömleğinizi rahat kesimli bir kot şort ya da ince topuklu sandaletlerle de bütünleyebilirsiniz. İçine ince nakış detaylı bir beyaz bluzla retro havasını güçlendirebilir, renkli, büyük bir çift halka küpe ve vintage tarzı bir deri çanta ile hem gündüz hem de akşam etkinlikleri için ideal bir seçenek yaratabilirsiniz.


Hafta Sonu Rahatlığı; Hem rahat hem de şık ir görünüm için kot gömleğinizi uzun kollu bir tişörtle üzerinize alın ve hafif bir trençkotla tamamlayın. Altınıza yüksek bel, hafif bol kesimli bir kot pantolon veya şık bir etek kullanabilirsiniz. Stilinizi loaferlarla tamamlayarak hem hafta sonu rahatlığına hem de şık bir görünüme kavuşun. Ayrıca oversize bir kot gömlekle jogger pantolonları da kombinleyebilirsiniz. İçine beyaz veya pastel tonlarda bir tişört ve altına beyaz sneakelar tercih ediebilirsiniz.

“Yeni, trendy, dinamik, etkili farklı bi’ denim” söylemiyle Koton Jean koleksiyonu, yeni sezon gardırobunuza farklı bir yorum getiriyor. Yeni sezona yön veren tasarımıyla öne çıkan Koton Jean koleksiyonu sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor.