{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Koton Jeans Trend, Genç ve Stil Sahibi

Ezber dışı denim tasarımlarını farklı yorumlarla bir araya getiren Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, en trend denim kalıplarını, en trend mavi tonlarıyla sunuyor.
Ezber dışı denim tasarımlarını farklı yorumlarla bir araya getiren Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, en trend denim kalıplarını, en trend mavi tonlarıyla sunuyor.

Koton Jeans’in yeni sezonu yaklaşan bahar günleri kadar enerjik! Ezber dışı denim tasarımlarını farklı yorumlarla bir araya getiren İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, en trend denim kalıplarını, en trend mavi tonlarıyla sunuyor.


Kadın ve erkek tasarımlarının bir arada sunulduğu Koton Jeans’in yeni koleksiyonunda trend ve zamansız bir rahatlık hüküm sürüyor. Modaseverlere “Tıpkı senin gibi genç, stil sahibi ve trendy” şeklinde seslenen yeni koleksiyon, kişiye özel takım elbiselerden beklenen dikişleri, pensleri ve pilileri denim parçalara uyguluyor.


Lazer baskılar, kot büstiyerler, çift renkler, kot blazer ceketler, straplez üstler, baggy pantolonlar ve çift katmanlı bel bantları Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonun genel hatlarını çiziyor. 

Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu kot pantolonlar, etekler, tulumlar, crop yelekler ve kot ceketler ile denim on denim trendini bir adım öteye taşıyor.
Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu kot pantolonlar, etekler, tulumlar, crop yelekler ve kot ceketler ile denim on denim trendini bir adım öteye taşıyor.

Indigo’nun Her Tonu; Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu kot pantolonlar, etekler, tulumlar, crop yelekler ve kot ceketler ile denim on denim trendini bir adım öteye taşıyor. Açık indigo tonlarından koyu mavi renklere dek pek çok seçenekle sunulan trend siluetler, zımba işlemler ve lazer baskı detaylarıyla sezona damga vuracak görünümler yaratıyor. Çiçekli lazer baskıların yanı sıra zebra ve yılan derisi görünümlü lazer baskılar denim modasını farklı bir kulvara taşıyor. 


Düşük belli kot pantolonlar, kargo detaylar, dikişsiz paçalar ve geniş kesimler sezonun iddialı jean görünümlerini yaratıyor. Koyu indigo tonları kot kumaşa lüks ve parlak bir görünüm katarken, açık renk mavi tonları yaza hazır kombinler yaratıyor.


90’ların Düz Paça Jean’leri; 90’lı yılların düz paça jean’leri yeni sezonda farklı yorumlarla minimalist tavırdan vazgeçmeyen modaseverlere hitap ediyor. Düz paça tasarımlar Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonunda çift katmanlı bel detaylarıyla yeniden yorumlanıyor. Bacak ve kalçaya daha rahat oturan ikonik Koton düz paça jean’ler daha dökümlü tasarımlarıyla sezona ayak uyduruyor. Nora 90's Jeans ve Steve Loose Jean tasarımları Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonun sevilen parçaları arasında yer alıyor. 


Indigo düz paça jean’leri yeni koleksiyonda özgün görünümlü kot yelekler ve kat detaylı straplez kot büstiyerler tamamlıyor. Zarif detayları ve asimetrik kesimleriyle dikkat çeken üstler, denimde feminenliğin tanımını yeniden yapıyor.

Ultra feminen bir görünüm yaratan pul payet işemeli Victoria Slim Flare Jeans, cesur hatlarıyla denim modasını parti kombinleriyle bir araya getiriyor.
Ultra feminen bir görünüm yaratan pul payet işemeli Victoria Slim Flare Jeans, cesur hatlarıyla denim modasını parti kombinleriyle bir araya getiriyor.

Bermuda Şort Yeni Klasik; Koton Jeans yeni sezon indigo yıkamalı jeanlerin yerini sıcak yazda bermuda kot şortlar alıyor. Bermuda kot şortları ise denim blazerlar tamamlıyor. Geniş bacak açıklığına sahip, düz kesim, yüksek bel bermuda kot şortlar, rahat kalıp indigo denim ceketler ve kolsuz zımbalı oversize ceketler ile alternatif oluşturuyor.


Koleksiyonun dikkat çekici diğer parçaları arasında ise ultra feminen bir görünüm yaratan pul payet işlemeli Victoria Slim Flare Jeans modeli yer alıyor. Baştan aşağı indigo denim görünümün pul payet işlemesi ile eşsiz bir görünüm yaratan model, cesur hatlarıyla denim modasını parti kombinleriyle bir araya getiriyor.


Düşük Bel Bol Pantolonlar; Konfor ve stili bir araya getiren Koton Jeans, baggy jean’ler ve loose fit jean modelleri ile İlkbahar/Yaz 2024 sezonunda rahat kot pantolon serisini genişletiyor. Eve Straight Jeans, Bianca Wide Leg Jeans ve Nora Jeans gibi modelleri ile beğeni toplayan koleksiyon; pileler, pensler, kıvrımlar ve nervürler ile günlük kot pantolonların daha parlak ve özenle yapılmış görünmesini sağlıyor.


Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, yeni sezonda cesur kesimler, parlak renkler, düz ve rahat silüetlerle dolu bir seri yaratıyor. Ofis toplantılarından “serbest cuma” etkinliklerine, hafta sonu kombinlerinden parti stiline her yere uygun denim modelleriyle Koton Jeans çok trend, çok genç ve çok stil sahibi bir duruş sergiliyor! Koton Jeans İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor.