{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Serin ve Şık; Keten Modası

Keten Kombinler, Kadın Takımlar, Yazlık Keten Şort

Hiçbir şey yaz mevsimini, üzerinize giyeceğiniz keten bir elbise kadar güzel anlatamaz!
Hiçbir şey yaz mevsimini, üzerinize giyeceğiniz keten bir elbise kadar güzel anlatamaz!

Uzun bir kışın ardından sıcak havalarla beraber gardıropların yenileme zamanı geldi. Bu yaz stilinizle bir adım önde olmak istiyorsanız doğal dokularla güneşi selamlaya hazırlanın! 2023'te büyük bir geri dönüş yaşayan keten kumaşların etkisi bu sezon da devam ediyor. Yaz kombinlerinde sıkça göreceğimiz keten tasarımlar, sıcak aylarda ihtiyacınız olan hafifliği ve şıklığı sağlıyor. Keten elbiseler, pantolonlar, gömlekler ve hatta takımlar podyumları dolduruyor. Bu sezonun favori renkleri arasında pastel renkler, doğal tonlar ve beyaz ön planda. Bu yaz, keten parçalarla çok daha hafif, serin ve şık geçecek!

Hafta sonları ya da mayo üzerine çok rahat bir şekilde giyebileceğiniz keten gömlekleri, aynı zamanda ofiste kumaş pantolonlarla da kullanabilirsiniz.
Hafta sonları ya da mayo üzerine çok rahat bir şekilde giyebileceğiniz keten gömlekleri, aynı zamanda ofiste kumaş pantolonlarla da kullanabilirsiniz.

Doğal Güzellik; Keten Kumaşlar; Sezonun kaçırılmaması gereken trendleri arasındaki ketenler aslında dünyanın en eski kumaşlarından biri. Keten bitkisinin liflerinden elde edilen kumaş ilk olarak M.Ö. 4000 civarlarında Mısırlılar tarafından saygı görmüş. Ardından antik Yunan ve Roma’dan dünyaya yayılarak yüzyıllar boyunca pek çok kültürde prestij ve zarafetin sembolü olmuş. Keten kumaşlar doğal liflerden üretildiği için daha az su ve daha az enerji tüketerek “doğa dostu” özelliğiyle gönülleri fethediyor. Keten, doğal yapısıyla sürdürülebilir moda anlayışına katkı sağlıyor ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılmasına destek oluyor. En sıcak havalarda bile nefes alabilen yapısıyla hava akışı sağlıyor ve sıcaklığı dengeleyerek serin hissettiriyor. Doğası gereği cilt dostu olan keten kumaşlar her yıkamada biraz daha yumuşayarak kendini daha değerli kılıyor.


Yazın Favorisi; Keten Kombinler; Gardırobunuzda keten parçalar varsa, her zaman modaya uygun seçeneğiniz var demektir. Keten tasarımlar sadeliği ve nötr renk paletiyle son derece uyumlu parçalar. Siz de ketenin bu eşsiz dokusunu farklı kumaşlarla eşleştirerek kombinlerinize derinlik katabilirsiniz. İşte size keten parçalarla şık ve havalı görünümlere imza atabileceğiniz stil önerileri;

Gösterişli minilerden zarif maksilere kadar uzanan keten etekler, yaz dolabınızın yıldız parçalarından olmaya aday.
Gösterişli minilerden zarif maksilere kadar uzanan keten etekler, yaz dolabınızın yıldız parçalarından olmaya aday.

Kendine Has Keten Elbiseler; Hiçbir şey yaz mevsimini, üzerinize giyeceğiniz keten bir elbise kadar güzel anlatamaz! Keten elbiselere kendine has havasıyla tek parça şıklığın sembolü diyebiliriz.

İster minyon bir yapıda olun, ister uzun boylu olun, rahat ve etkileyici bir stil için her zaman beyaz ya da doğal tonlarda keten elbiseler tercih edebilirsiniz. Bu elbiseleri hasır şapkalar, renkli sandaletler ve boncuklu bilekliklerle tamamladığınızda kendinizi bir yaz tanrıçası gibi hissedeceksiniz! Bronzluğunuzu vurgulama gücüne de sahip bu tarzla plajlara, yaz akşamlarına ya da şehre döndüğünüzde her ortama rahatlıkla uyum sağlayabilirsiniz.

Koyu toprak renklerinde tercih edeceğiniz keten elbiseler, şehirde geçireceğiniz bir gün için ideal olacaktır. Elbisenizi ince bir kemerle bütünlemek belinizi vurgularken şıklığınızı da güçlendirir. Beyaz spor ayakkabılar veya deri terliklerle modern bir stil yaratırken, akşam yemekleri için tercihinizi topuklu ayakkabılardan yana kullanabilirsiniz. Bu kombinlere altın tonlarında minimalist takılarla zarif bir dokunuş eklemeyi unutmayın.

Gömlek yaka keten elbiselerle zahmetsizce klasik ve sofistike bir görünüm yakalamak mümkün. Ofis stiline ya da resmi yemeklere çok yakışan bu parçalar, tek başına şıklığı temsil ediyor. Bu etkileyici elbiseleri tamamlayacak en zarif parça tabii ki topuklu ayakkabılar olacaktır.


Her Stile Uygun Keten Gömlekler; Dolabınızda çok yönlü kullanılabilen joker bir parçadan daha iyi ne olabilir ki? Hafta sonları ya da mayo üzerine rahatlıkla giyebileceğiniz keten gömlekleri, aynı zamanda ofiste kumaş pantolonlarla da kullanabilirsiniz. Sezonun popüler parçalarından olan keten gömleklerle ister klasik ister spor bir tarz yakalamak mümkün.

Genellikle doğanın renk paletinden ilham alan keten gömlekler, kumaşın doğal dokusuyla birleştiğinde kusursuz bir uyum yakalıyor. Özellikle beyaz, bej, krem gibi nötr tonları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zamansız bir görünüm için adaçayı yeşili, lavanta rengi ya da pastel tonları tercih edin.

Beyaz renk, eşleştiği rengin enerjisini yükselterek görünümünüze hareket katar. Birbirinden şık yaz kombinleri için beyaz keten gömleğinizi kot pantolonlar ya da renkli eteklerle bütünleyin. Rahat bir günde minimalist bir stil yakalamak için kot şortların ve askılı bluzların üzerine oversize beyaz keten gömlekler alabilirsiniz.


Yazın Favorisi Keten Etekler; Gösterişli minilerden zarif maksilere kadar uzanan keten etekler, yaz dolabınızın yıldız parçalarından olmaya aday. Yaz sıcaklarında eteklerin rahatlığı bir başkayken, keten eteklerle bambaşka! Sadece basic atletlerle bile şık bir yaz kombini oluşturabilirsiniz. Keten eteğinize beyaz sneakerlar ve kot ceket ekleyerek spor bir hava katmanız da mümkün.

Şehirde dolaşmak ya da arkadaşlarınızla buluşmak için; pudra pembesi ya da mint yeşili bir keten etek, üzerine hafif bir beyaz tişört ve hasır sandaletler… Hasır şapka ve güneş gözlükleriyle tamamladığınızda tam anlamıyla yaz havasını yansıtacaksınız.

Ofiste bazen rahat ve şık görünmek zor olabilir ama keten eteklerle çok kolay! Sakin ve dinlendirici tonlarda bir midi keten etek seçin ve üzerine toprak tonlarında bir gömlek giyin. Bu kombini topuklu sandaletler ve minimalist takılarla tamamlayarak profesyonel bir görünüm elde edin. Özel davetlerde ya da akşam yemeklerine koyu tonlarda keten etekleri ve ince askılı saten bluzları değerlendirin. İnce topuklu ayakkabılar ve gösterişli takılarla beraber küçük bir clutch çanta çok yakışacaktır! Bu sezon ketenin sınırsız dünyasında dolaşmanın keyfine varın ve uzun süre keyfini çıkarabileceğiniz bir keten parçalara şans verin.