{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Karşı Konulmaz Kırmızı Elbise


Kırmızı Elbise Kombin, Kırmızı Stil

Kırmızı elbiseler davetlere yakıştığı kadar gündelik hayatımıza ve ofis kombinlerimize de dahil oluyor!
Kırmızı elbiseler davetlere yakıştığı kadar gündelik hayatımıza ve ofis kombinlerimize de dahil oluyor!

İddialı ve cesur kırmızı elbiseler sezonun en çok aranan parçaları arasında! Giyimden, aksesuara, çantalardan, makyaj eğilimlerine parlak kırmızı, kızıl, koyu kırmızı ve yakut tonları her yerde…

Özellikle kırmızı elbiseleri davetlerde ve ardından ofis saatlerinde giymeyi çok seviyoruz. Aynı zamanda kırmızı elbiseler spor ayakkabı ve salaş bir çantayla da eşsiz bir hafta sonu stili yaratıyor. Balenli kalp yaka tasarımlar, straplez siluetler, dantel ve fisto detaylar, bağcıklar ve tek kol parçalar ise kırmızı elbiseleri öne çıkaran diğer trend ayrıntıları oluşturuyor.

Öyleyse şimdi kırmızı bir elbise için en uygun zamanlama diyoruz ve öne çıkan kırmızı elbiseleri ve kombin önerilerini sizin için bir araya getiriyoruz.

Her Zaman Her Yerde; İddialı ve cesur bir renk olarak görülen kırmızı, genellikle partilere veya şık davetlere giderken giydiğimiz elbiselerde tercih ediliyor. Ancak kimimizin favori parçaları olan kırmızı elbiseleri yalnızca bir kategoriye sıkıştırmamıza gerek yok. Gündelik hayatımızda, arkadaş buluşmalarında veya işe giderken de giyebileceğimiz birden çok göz alıcı kırmızı elbise seçeneği var. Halter yaka bir kırmızı elbise ile spor ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz veya babet giyip hem şık hem rahat bir görünüm elde edebilirsiniz. Askılı keten bir elbise giyip üzerine ince bir gömlek alabilir, kombininizi altın veya gümüş renklerinde takılarla tamamlayabilirsiniz.


Hem rahat hem şık olmak mümkün. Kırmızı elbiseler en sıcak günlerde bile zahmetsiz bir şıklık sunuyor!
Hem rahat hem şık olmak mümkün. Kırmızı elbiseler en sıcak günlerde bile zahmetsiz bir şıklık sunuyor!

Kırmızının Her Tonu; Herkesin zevkine hitap edebilecek bir kırmızı tonu var! Kendini elbiselerle veya makyajla ifade etmeyi sevenler kırmızıya dair bu sezon her şeyi bulabiliyor. İyice popülerleşen “cherry coke” saç akımı da bu kırmızıya dair eğilimlerden biri. Doğal, toprak tonları severler için kiremit kırmızısı, daha koyu ve soğuk tonları tercih edenler için bordo, klasiklerden şaşmayanlara klasik kırmızı gibi örnekler sunabiliriz. Her kırmızı tonu için farklı kombinler oluşturmanız mümkün. Örneğin, tercihinizi kiremit kırmızısı bir elbiseden yana kullanıyorsanız kombininizi yeşil veya kahverengi aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Bordo elbiseleri seviyorsanız siyah aksesuarlar ve gümüş rengi takılar tercih edebilirsiniz. Dolayısıyla kendi alt tonumuza yakışan ve zevkimize hitap eden kırmızılarla kendimizi göstermek aslında oldukça kolay.

Ofisin Yıldızı; Kırmızı elbiselerimize ofiste de kolayca yer bulabiliriz. Üzerine bir blazer ceket giyip takılarla tamamlayarak favori kırmızı elbiselerimizi bir ofis kombinine uyarlayabiliriz. Kırmızı bir gömlek elbiseyi tek başına tercih edebilir, bir kalem elbise giyip istersek üzerine bir gömlek alabiliriz. Kendi ofis stilimize göre bu elbiselerimizi topuklu, babet veya spor ayakkabılarla tamamlamayı da tercih edebilirsiniz. Kırmızı renk genelde altın rengi takılarla yakıştırılsa da daha soğuk kırmızı tonlarında bir elbiseyle gümüş rengi takıları eşleyerek de harika görüntüler ortaya çıkarabilirsiniz!



Pencere detaylı elbiselerden straplezlere, minilerden midilere; kırmızı elbiseler kombinlerine renk katmak isteyenler için harika bir seçenek.
Pencere detaylı elbiselerden straplezlere, minilerden midilere; kırmızı elbiseler kombinlerine renk katmak isteyenler için harika bir seçenek.

Yazın En Rahatı: Elbiseler; Yazın sıcaklarına karşın çabasız şıklık sergilemek isteyenlerin tercihi de kurtarıcı kırmızı elbiseler oluyor. Mini elbiseler, uçuş uçuş maxi elbiseler, tarz mı tarz midi elbiseler… Stilinize veya modunuza uygun yazlık kırmızı elbiseyi bulmak için ise en sevdiğiniz elbisenin formunu dikkate alabilirsiniz. Yazın hepimizin ilk tercihi olan ketenin yanı sıra bol ve uçuş uçuş etekli kırmızı elbiselerle de ferah bir kombin yaratabilirsiniz! Bunun yanı sıra ister düz ister desenli kırmızı elbiselerle şık sandalet ve terlikleri eşleştirebilir harika bir şekilde kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kombinin olmazsa olmazı güneş gözlükleri ve canlı tonlarda bir makyaj ise kırmızı trendini en iyi şekilde yansıtmanıza olanak tanıyan ayrıntılar olacak.

Davetlerin Favorisi; Kırmızı elbisenin, davetlerin gözdesi olması tesadüf değil. Hem cüretkâr hem klasik olmayı başaran kırmızı elbiseler, gözleri üzerine çekmek isteyenlerin de bir numarası. Pencere detaylı elbiselerden straplezlere, minilerden midilere; kırmızı elbiseler kombinlerine renk katmak isteyenler için harika bir seçenek. Siz de payetli elbiselerle ışıltınızı daha da artırabilir, saten bir elbiseyle klasik ve zarif bir silüet oluşturabilirsiniz. Kolaylıkla yıldız parçanız olacak kırmızı elbiselerinizi daha da öne çıkarmak isterseniz onu gölgede bırakmayacak takılar ve ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Makyajdaysa smokey göz makyajı ve nude bir dudak parlatıcısı tercih edebilir veya kırmızının çarpıcılığına makyajınızda da yer verip kırmızı bir dudak makyajıyla ve doğal tonları bir araya getirebilirsiniz.