{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Leopar Modası Geri Dönüyor

Leopar Jean, Leopar Elbise, Leopar Etek

Etek, pantolon ve şortların yanı sıra bluz, gömlek, tişört ve atletlerle harika leopar takımlar oluşturmak hiç de zor değil.
Etek, pantolon ve şortların yanı sıra bluz, gömlek, tişört ve atletlerle harika leopar takımlar oluşturmak hiç de zor değil.

Modanın zamansız tasarımları arasında ilk beşte sayabileceğimiz trendlerden biri olan leoparlar bu sezon çok moda. Vahşi, cazibeli, şık ve ikonik bir auranın temsilcisi olan leopar desenler bu yaz dikkat çekmek isteyen herkesin alışveriş listesinde olacak. Öyleyse gelin, dönem dönem yükselişe geçen bu trendi özgün tarzına uyarlamak isteyenler için leopar dosyasını açalım!


Zarif ve Cazibeli: Leopar Elbiseler; Leopar trendini tek parçayla stiline eklemek isteyenler buraya! Askılı, straplez, uzun, mini, midi elbise ve çok daha fazlasını leopar severlerle buluşturan bu trend farklı stillere ilham olmayı başarıyor. Birbirinden şık seçimleri görebileceğiniz leopar desenli elbiseler arasında hem gündüz hem de gece kombinlerinde tercih edilebileceğiniz tasarımlar öne çıkıyor. Topuklu sandaletler, kovboy çizmeler ve deri görünümlü terliklerle kombinleyebileceğiniz bu tasarımlar yaz dolabınıza ışıltı katacak.

Siyah kalem etek ve babetlerle tamamlanan saten leopar gömleğin cazibesini kim görmezden gelebilir ki?
Siyah kalem etek ve babetlerle tamamlanan saten leopar gömleğin cazibesini kim görmezden gelebilir ki?

Leopar Etek Trendini Yakalayın; Kahverengi ve siyahın buluşma noktası leopar desenlerini eteklerde görmeye hazır mısınız? Hem kot hem de dokuma ve yazlık kumaşlara eklenen leopar desenler etek tasarımlarına etkileyici bir hava katıyor. Midi, maksi, mini ve şort eteklerle eşsiz bir uyum yakalayan leopar desenler farklı tarzda üst giyim ürünleriyle rahatlıkla kombinleniyor. Şık bluzlar, gömlekler ve atletlerle tamamlayabileceğiniz leopar desenli etekleri basic siyah ve beyaz tişörtlerle de kullanabilirsiniz.


Her Mevsimin Vazgeçilmezi Leopar Gömlekler; Leopar trendinin vazgeçilmezlerinden biri olarak listeye ekleyebileceğimiz gömlekler her sezon trend olmayı başarıyor. Hem kış hem de bahar ve yaz dolaplarının çekici parçası leopar gömlekler şık ve iddialı duruşuyla stil çizginizi zenginleştirebilir. Yaz günlerinde hem kot şortlarla hem de askılı elbiselerle birlikte kombinleyebileceğiniz bu tasarımlar iş ve günlük stile kolayca adapte olacaktır. Abiye gömlek denince akla ilk gelen seçeneklerden biri olan leopar desenli gömlekleri ise davetlerde, akşam planlarınızda veya önemli iş toplantılarında da tercih edebilirsiniz.


Bu sezon vitrinlerde ve kombinlerde sıkça göreceğimiz leopar desenli bluzlar dolabınızdaki birçok parçayla kolayca eşleşiyor.
Bu sezon vitrinlerde ve kombinlerde sıkça göreceğimiz leopar desenli bluzlar dolabınızdaki birçok parçayla kolayca eşleşiyor.

Leopar Takımlarla Stilinizi Parlatın; Alt-üst takımların yeniden trend olmaya başladığı şu günlerde gardırobunuza takım leopar desenli ikililer ekleyebilirsiniz. Baştan aşağı leopar görünümler oluşturmak isteyenler için doğru tercih olacak takım seçimlerini, mevsim koşullarına uygun kumaş içerikleriyle tercih edebilirsiniz. Yaz günlerinde tercih edebileceğiniz viskon kumaş pantolon-bluz takımları kış ve bahar günlerinde yerini daha kalın kumaşlardan üretilmiş etek-ceket takımları ile kullanabilirsiniz. Uyumlu ve şık bir stilin kapısını aralayan leopar takımlar stilini parlatmak isteyen herkesin ister yaz ister kış aylarında görünümlerine başarılı bir şekilde eşlik ediyor.


Tek Parça Şıklık: Leopar Bluz; Yaz sezonunda gardırobunuza leopar desenli kurtarıcı parçalar eklemek hem çekici bir stile kavuşmak hem de konforlu bir kombin oluşturmak için en doğru adım olacak. Kolsuz, balon kollu ve kısa kollu tasarım seçenekleri sunan leopar bluzlar arasında tarzınızı yansıtacak birçok seçim bulunuyor. Kot şort, keten pantolon veya yazlık eteklerle zarif ve modern bir günlük kombine göz kırpan bu tasarımlar abiye etek ve pantolonlarla tamamlandığında şık bir gece kombinine dönüşüyor. Zamansız, ikonik ve şık stillere ilham olan leopar desenlerle modern tasarımların buluşmasına şahitlik edeceğiniz Koton leopar koleksiyonunda birbirinden etkileyici seçimlere hemen göz atın!