{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Koton x Melis Ağazat

İLKBAHAR-YAZ’24 KOLEKSİYONU

Floral desenler yaz stilinin en trend dokuları ile bir arada!

Tatil bavulunda Koton x Melis Ağazat koleksiyonundan desenli elbiseler için yer ayırmayı unutma!
Tatil bavulunda Koton x Melis Ağazat koleksiyonundan desenli elbiseler için yer ayırmayı unutma!

BOHO BREEZE

Temamızın isminden de anlaşıldığı gibi bohonun sıcak görünümlerini desenleriyle bütünleştirdiğimiz bir koleksiyon oluşturduk.

Temada doğal görünümlü ekru, siyah , bej, kiremitin sıcak tonları ile başlayıp bordo renginin tonlarının yanında su yeşili ile harmanlandığı bir koleksiyon. Temamızda keten, raşel ve doğal görünümlü örme kumaşların yanında, trikolar eşlik etmekte. Süslemelerde renkli boncuklar ve püsküller kullanıldı.

Key shapelerde ince askılı crop toplar,straplez örme toplar ve midi ve kısa etekler , desenli pantolonlar , işlemeli boho gömlekler,işleme detaylı elbiseler, kimonolar ve desenli takımlar koleksiyonu bütünleştiren parçalarını oluşturuyor.

SUMMER TIME;Mavinin tonları ile yazı derinden hissettiren Summer Time temamızda, tatil gardırobunuzu tamamlayacak birçok parça bulunmaktadır. Temamızda mavi tonlarını sarı ve safran tonları ile destekledik

Koleksiyonda desenli setler, resort çizgili takımlar, floral desenler, uçuş uçuş elbiseler, brode görünümlü işlerimiz mavi ve sarı tonlarıyla birleşerek güçlü parçalar oluşturuyor. Hem şehirde hem de tatilde kullanılabilecek koleksiyonumuz da sezonun güçlü trendlerinden denim parçaları da görüyor olacağız.

Koton x Melis Ağazat koleksiyonu yeni sezonunda kroşe işlemeler ile öne çıkıyor.