{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Meyve Baskılarla Stil Enerjinizi Yükseltin

Kiraz Baskılı Tişört, Kiraz Baskılı Elbise, Limon Baskılı Tişört

Rengarenk baskı modelleriyle yaz dolaplarını şenlendiren meyve baskı trendi her yaştan kadının stiline kolayca uyum sağlamayı başarıyor.
Rengarenk baskı modelleriyle yaz dolaplarını şenlendiren meyve baskı trendi her yaştan kadının stiline kolayca uyum sağlamayı başarıyor.

Meyve baskılı tasarımlar yaz modasının en eğlenceli trendlerinden biri olarak vitrinleri süslemeye devam ediyor. Limon, çilek ve karpuz gibi özellikle yaz mevsimini çağrıştıran baskı temalarının öne çıktığı bu trend enerjik ve dinamik bir stilin kapısını sizler için aralıyor. Eğer siz de tarzınıza renk katacak meyve baskılı seçimleri özgün stilinizle buluşturmak isterseniz sizin için seçtiğimiz kombin önerilerine mutlaka göz atın!


1.Meyve Baskılı Şort Kombinleri; Hem kot hem de dokuma şortlara çok yakışan meyve baskılar kombininize hareket katmak için en doğru seçimler arasında. Dilerseniz basic tişört ve atletlerle dilerseniz de takım olarak tercih edebileceğiniz gömleklerle tamamlayacağınız şortlar yaz kombinlerine çok yakışıyor. Günlük kombinlerinizin yanı sıra plaj partilerinde de sıkça karşımıza çıkan bu tasarımlar hasır çanta ve sandaletlerle şık bir kombine dönüşüyor.


2.Meyve Baskılı Tişört Kombinleri; Meyve baskıların en sık tercih edildiği parçalardan biri elbette tişörtler. Yaz meyvelerinin eğlenceli tasarımlarla buluştuğu tişört modelleriyle rahatlığı ve şıklığı aynı anda kombininize dahil edebilirsiniz. Kot pantolonlar, kot etekler ve şortlarla oldukça uyumlu olacak bu seçimleri mini eteklerle de birleştirebilirsiniz. Yaz stillerine dinamik bir hava katan bu parçaları spor ayakkabı ve basic tote çantalarla tamamlayarak hem gündüz hem de akşam stilinize yakışacak bir kombin yaratabilirsiniz.


Yaz kombinlerine dinamik ve enerjik bir hava katan meyve baskılı elbiseler ile günün her anında şıklığı yakalayabilirsiniz.
Yaz kombinlerine dinamik ve enerjik bir hava katan meyve baskılı elbiseler ile günün her anında şıklığı yakalayabilirsiniz.

3.Meyve Baskılı Elbise Kombinleri; Meyve baskılı elbise tasarımlarıyla hem şık hem de çekici bir kombin oluşturmak hiç de zor değil. Özellikle yaz günlerinde çabasız şıklığı tercih edenlerin vazgeçilmezi elbiseler bu sezonun trendi meyve baskılarla göz alıcı bir uyum yaratıyor. Sarı, kırmızı, pembe ve yeşil gibi canlı renklerin ön planda olduğu bu tasarımlarda hem minimal hem de büyük baskıları görmek mümkün. Midi, mini ve maxi boy elbise seçenekleriyle herkesin tarzına hitap edecek tasarımları beğeninize sunan bu trend meyve şekilli küpelerle kusursuz bir görünüm yaratıyor.


4.Meyve Baskılı Takım Kombinleri; Kombininde baştan sona uyumu tercih edenlerin ilk tercihi takım ürünler oluyor. Meyve baskıların da farklı bir aura kattığı takımlar arasında etek-crop ve gömlek-şort kombinlerinin oldukça popüler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Senenin en trend akımlarından biri olan cherry (kiraz) baskıları bu trend içinde en sevilen görünümleri yaratıyor. Özetle meyve baskılı takımlar hem iş hem de günlük kombinlere çarpıcı bir hava katıyor. Limon baskıları ise ferah, taze ve yenileyici etkisini tarzınızla buluşturuyor.

Meyve baskılı takımlar uyumlu duruşuyla zahmetsiz şıklığı stilinizle buluşturacak.
Meyve baskılı takımlar uyumlu duruşuyla zahmetsiz şıklığı stilinizle buluşturacak.

5. Meyve Baskılı Aksesuar Modelleri; Meyve detaylı örgü küpeler, işlemeli hasır çantalar, renkleri ve duruşuyla kombininizi tamamlayacak taşlı kolyeler ile bu trendi tam anlamıyla tarzınıza adapte edebilirsiniz. Meyve baskı trendinin olmazsa olmaz parçaları arasında gösterebileceğimiz aksesuarlar kombininizin çekicilik seviyesini yukarı taşımayı başarıyor. Yaz enerjisini tarzınızla buluşturacak meyve desenli bandanalar ve çantaları dilerseniz baştan aşağı meyve baskılı kombinlere dilerseniz de basic görünümlere rahatlıkla ekleyebilirsiniz.