{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Ofise Dönüş Heyecanı Kıyafetlerinizde!

Ofis Şıklığı, Kombin Önerileri, Corpcore

Klasik ofis stiline yeni bir yorum katın. Küçük değişikliklerle hem istediğiniz klasik silüete sahip olun hem de kendi stilinizi ofiste de gösterin!
Klasik ofis stiline yeni bir yorum katın. Küçük değişikliklerle hem istediğiniz klasik silüete sahip olun hem de kendi stilinizi ofiste de gösterin!

Keten gömlekleri, bikinileri ve geniş kenarlı hasır şapkalarımızı yavaş yavaş gardırobun üst raflarına kaldırırken, hepimizi yeni başlangıç enerjileri sarıp sarmalıyor.

Sonbahar mevsimi ise bize ofiste eşsiz kombinler yaratmak için keyifli alternatifler yaratıyor. Başka bir deyişle “Ofiste bugün ne giyeceğim?” sorusuyla biraz stil ilhamı arayışına girmenin tam vakti!

Klasik ofis stilinden şık kombinlere; corpcore’dan preppy trend akımına pek çok yeni görünüm denemek için hazır mısınız? Öyleyse gelin beraber hem ofis şıklığı yaratabileceğimiz hem de en sevdiğimiz parçalarla kendi stilimizi gösterebileceğimiz ofis kombinleri yapalım.


Ofis Stilini Kendi Stilinle Buluştur; Kim demiş ofiste de tarzını konuşturamazsın diye? Yeni sezonda konuşulmaya başlanan “corpcore” akımı bu düşünceye karşı birbirinden tarz örneklerle karşımıza çıkıyor. Ofis stiline yeni yorumlar getirmeye imkân tanıyan corpcore trendi, klasik blazer ceket gömlek, pantolon ya da etek görünümlerini sokak stiline uyarlıyor. Bunun tam tersi; jeanleri, oversize tişörtleri ve sweatshirtleri ise ofis giyime dahil ediyor. Çizgili takımlar; pileli etekler ve pantolonlar, ekose desenler de bu trendin vazgeçilmezleri arasında.


Klasik parçalarınızdan bazılarını farklı alternatiflerle değiştirerek kendi stilinizden ödün vermediğiniz, ofise uygun, şık kombinler yapabilirsiniz. Ofis ortamında rahat etmek ve ofis kombinlerinize yenilik getirmek elinizde! Ofis kıyafetlerinizin içine giydiğiniz klasik gömlek yerine fırfır detaylı bir bluz, eğlenceli desenlere sahip bir gömlek veya yalnızca çizgili bir yelek giymeyi tercih edebilirsiniz.


Ne kadar şık olsa da kalem etek, yerini rahat ve şık pileli eteklere, şort eteklere bırakabilir. Klasik blazer ceketlerinizi tek başına veya içine giyeceğiniz sade bir atletle birleştirebilirsiniz. Daha farklı silüet oluşturmak isterseniz klasik blazerınız yerine crop blazer ceket giyerek stilinizi öne çıkarabilirsiniz. Daha gündeliğe yakın bir görüntü tercih edenler içinse basic triko kazak ya da sweatshirt ile pileli etekleri veya rahat kumaş pantolonları önerebiliriz. Birbirinden şık şortları da ofis gardırobunuza eklemek için de harika bir zaman! Stilinizin gözbebeği olabilecek makosen ayakkabılarla ya da isterseniz rahat edeceğiniz spor ayakkabılarla kıyafetlerinizi eşleştirin ve aksesuarlarınızla kombinlerinizi zenginleştirmeyi unutmayın.


Pileli etekler, leopar desenleri, fırfır detaylı bluzlarla sezonun en trendi siz olun!
Pileli etekler, leopar desenleri, fırfır detaylı bluzlarla sezonun en trendi siz olun!

Ofis Stilinin Klasikleri; Ofis denince akla gelen ilk parçalardan blazer ceketler, gömlekler, kalem etekler ve kumaş pantolonlar, zamansız olmaları sayesinde ofis kombinlerinin kurtarıcıları da. Sonuçta klasiklerin klasik olması bir tesadüf değil. Siz de klasik business stilinden vazgeçmeyen, şıklığı ve konforu tarzına yansıtmayı sevenlerdenseniz bu parçalardan oluşan pek çok kombin yapmışsınızdır. Yeni sezonda ise kombinlerinize yenilik katmak ama aynı zamanda tarzınızı korumak isteyebilirsiniz. Kombin seçimlerinizde yapacağınız birkaç değişiklikle bunu elde etmeniz mümkün.


Her zamanki kombinlerinize bu sezonun trendlerinden tüvit parçalar ekleyerek stilinizi öne çıkarabilirsiniz. Örneğin gömleklerinizi bir tüvit etekle kombinleyebilir, üstüne bir blazer ceket alarak daha klasik bir kombin elde edebilirsiniz. İsterseniz de blazer yerine tüvit bir ceket giyerek takım yapabilir, böylelikle iddialı, feminen ama aynı zamanda da ofise uyumlu bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz. Tabi ki bu kombinleri gömlek yerine ince bir triko kazak veya şık bir bluzla tamamlamak da seçenekleriniz arasında. Kombinlerinizi yaparken yeleklere, şort eteklere ve elbiselere de göz atmayı unutmayın deriz.


Hem ofiste şık bir görüntü sağlayacak hem de davetlerde rahatlıkla giyebileceğiniz kombinler yapabilirsiniz!
Hem ofiste şık bir görüntü sağlayacak hem de davetlerde rahatlıkla giyebileceğiniz kombinler yapabilirsiniz!

Ofisten Doğruca Davetlere; Ofis şıklığı yalnızca ofiste kalmak zorunda değil! Diyelim ki işten çıkıp doğruca gitmeniz gereken bir etkinlik, davet var ama üzerinizi değiştirecek vaktiniz yok. Hem ofiste hem davetlerde giyebileceğiniz kombinler kurtarıcınız olacak. Saten gömlekler, pileli etekler, taşlı bluzlar, detaylı elbiseler gibi pek çok parça hem size çok şık bir görüntü sağlayacak hem de çok yönlülüğü ile işinizi kolaylaştıracak. Yırtmaçlı etekler ve saten gömlekler ile yapabileceğiniz bir kombin hem kendi ofis tarzınıza uyacak hem de harika bir davet kıyafeti olacaktır. Aynı şekilde bir palazzo veya cigarette pantolonu, yıldız parça olacak fırfırlı bir gömlek veya desenli bir bluzla eşleştirmek de bir seçenek. Bu sezon geri dönen trendlerden leopar desene sahip bir parça kullanarak hem trendleri takip ettiğinizi gösterebilir hem de kombininize hareket katabilirsiniz! Bir diğer stil önerisi olarak da braletleri gösterebiliriz. Gömleklerinizin veya daha iddialı bir görüntü için doğrudan ceketinizin içine giyeceğiniz dantelli, şık bir bralet ile gündüz ofise akşamsa davetlere yakışacak bir stil oluşturabilirsiniz. Zarif ve bütün bir silüet oluşturmak isterseniz ofis kıyafetlerinizde tulumları da tercih edebilirsiniz.


Unutmayın, en güzel kombin her zaman rahat ettiğiniz ve içinde mutlu hissettiğinizdir.