{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Bugün Plajda Ne Giyeceksin?

Plaj giyim, Plaj Modası, Plaj Stili


Bu yaz plajlarda modern bir hava estirmek istiyorsanız tek omuz bikiniler tam size göre! Asimetrik kesimleriyle hem trend hem de şık görünümler yaratabilirsiniz.
Bu yaz plajlarda modern bir hava estirmek istiyorsanız tek omuz bikiniler tam size göre! Asimetrik kesimleriyle hem trend hem de şık görünümler yaratabilirsiniz.

Plaj modası yepyeni trendlerle ve birbirinden özgün kombinlerle sahilleri hareketlendirmeye devam ediyor. Siz de bu yaz bitmeden denizin ve güneşin keyfini çıkarmaya hazırlanırken sezonun plaj modasını yakalayın! Şimdi, plaj çantanızı hazırlamanın ve sezonun dikkat çeken bikini ve mayo siluetlerini Koton’un plaj giyim koleksiyonuyla keşfetmenin tam zamanı! Yazın keyfini doyasıya çıkarırken aynı zamanda trendleri yakalayabileceğiniz farklı plaj kombin önerilerini sizin için derledik. 

Büyüleyici Trend; Dokulu Mayolar; Bu yaz plajlarda son derece dikkat çeken bir trend var, o da dokulu mayolar! Eğer bohem bir hava yakalamak istiyorsanız bu mayolar tam da size göre olabilir. Klasik mayo anlayışını baştan aşağı yenileyen dokulu tasarımlar, el yapımı hissi veren detaylarıyla bohem bir şıklık sunuyor. Kroşe ve örgü detaylarla zenginleştirilen klasik modeller hem plajda hem de havuz başında şıklık garantisi veriyor. Ayrıca aklınızda olsun, ribana dokuların esnek ve vücudu saran yapısı, özellikle pastel tonlarla birleştiğinde oldukça zarif bir görünüm yaratıyor! Retro bir tarz için plaj kombinlerinizde yüksek bel bikini altlarını ve halter yaka bikini üstlerini eşleştirebilir renkli saç bantları ve platform terliklerle stilinizi tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında geometrik desenli crop toplar, klasik kesim bikini altları ve oversize kimonolarla da özgün bir tarz yaratabilirsiniz. Nostaljik ve aynı zamanda modern bir görünüm içinse rengarenk kimonolar ve kot şortları, kedi gözü güneş gözlükleri ve espadrillerle tamamlamayabilirsiniz. Bu kombine renkli bileklikler ve kalın tabanlı sandaletler de çok yakışacak!.


Klasik mayo anlayışını baştan aşağı yenileyen dokulu tasarımlar, el yapımı hissi veren detaylarıyla bohem bir şıklık sunuyor.
Klasik mayo anlayışını baştan aşağı yenileyen dokulu tasarımlar, el yapımı hissi veren detaylarıyla bohem bir şıklık sunuyor.

Yazın Favorisi; Çizgili Bikiniler; Bu yaz plaj modasının en gözde trendlerinden biri de kesinlikle çizgili bikini takımları! Denizci temalı mavi-beyaz ya da kırmızı-beyaz çizgiler yazın vazgeçilmezlerinden olmaya devam ediyor. Bu marin esintili çizgiler plajlarda klasik ve şık bir hava yaratıyor. Hem klasik hem de modern çizgilerle tasarlanan rengarenk bikini takımları arasında dikey çizgiler de bu yazın anahtar parçaları arasında yer alıyor. Enerjik ve modern bir görünüm için cesur ve parlak renklere yönelebileceğiniz gibi, dikey çizgilerle daha uzun ve zarif bir görünüm elde edebileceğinizi de unutmayın!

Kombinlerinizde ise bu sezon plaj modasında da iddialı olan denim kıyafetlerden yardım alabilirsiniz. Hafif denim şortlar veya eteklerle kombinleyebileceğiniz çizgili bikini takımları rahat ve şık silüetler yaratmanıza yardımcı olabilir. Yüksek bel kesimlere sahip çizgili bikinilerin üzerine alacağınız hafif yapıdaki denim gömlek elbiseler veya düz renkli pareolar da kombinlerinize zarif bir dokunuş katacaktır. Çizgili desenleri dengelemek için düz renkli pareolar da tercih edebilirsiniz. Bikinilerinizin ön planda kalmasını sağlayabilecek sade takılar ve renkli sandaletler tarzınızı kusursuz bir şekilde tamamlaya aday.

Modern Bir Görünüm; Tek Omuz Bikiniler ve Straplezler; Bu yaz plajlarda modern bir hava estirmek istiyorsanız tek omuz bikiniler tam size göre! Asimetrik kesimleriyle hem trend hem de şık görünümler sunan tek omuz mayo ve bikiniler, plaj modasında sizi bir adım öne çıkarıyor! Ayrıca modern bir duruş arıyorsanız sezonun öne çıkan straplez modellerini de göz önünde bulundurun. Bronzlaşırken iz bırakmayan bu tasarımlar hem pratik hem de rahat bir seçenek olarak sizi bekliyor. Düz renkli straplez modelleri, canlı renkli pareolarla birleştirerek kontrast yaratmak, kombinleriniz için kusursuz bir tercih olacak. Tercih edeceğiniz canlı tonlardaki mayo modellerini ise transparan pareolarla kullanabilir, yine parlak ve etkileyici bir kontrast yaratabilirsiniz. Bu tarz kombinler aynı zamanda akşamüstü plaj partilerine de uygun olacaktır. Plajda geçirdiğiniz günü akşamüstü partilerine dönüştürmek için kombininize; büyük halka küpeler, sade bileklikler, siyah sandaletler ve şeffaf bir plaj çantası ekleyerek günü modern ve rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.



Bu sezon halka detaylı bikiniler plaj stillerine modern bir form kazandırıyor! Metal aksesuarlı detaylar özellikle mayokinilere hoş bir dokunuş katıyor!
Bu sezon halka detaylı bikiniler plaj stillerine modern bir form kazandırıyor! Metal aksesuarlı detaylar özellikle mayokinilere hoş bir dokunuş katıyor!

Halka Detaylarla Plajda Parlayın; Bu sezon halka detaylı bikiniler plaj stillerine modern bir form kazandırıyor! Yazın enerjik havasını yakalamak için halka detaylı bikini üstlerini yüksek bel bikini altlarıyla kombinleyebilirsiniz. Metal aksesuarlı detaylar özellikle mayokinilere hoş bir dokunuş katıyor! Tercihiniz mayokiniden yanaysa minimal takılar ve şık sandaletlerle zarif bir plaj görünümü elde etmeniz mümkün. Zarif bir sadelik istiyorsanız, kombinlerinizi bu yazın favorilerinden keten plaj elbiseleriyle bütünleyebilir, büyük hasır şapkalar ve yuvarlak güneş gözlükleriyle stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Koton plaj giyim koleksiyonu sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor.