{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Klasik ve Rafine: Preppy Stili ile Şehre Dönüş Modası

Kolej Stili, Preppy Kombinleri

Kampüsün ya da ofisin en trend preppy tarzını yaratmaya ne dersin? Pileli etekler, ekose blazer ceketler, baklava desenli golf kazakları ile konforlu ve iddialı görünümler yarat!
Kampüsün ya da ofisin en trend preppy tarzını yaratmaya ne dersin? Pileli etekler, ekose blazer ceketler, baklava desenli golf kazakları ile konforlu ve iddialı görünümler yarat!

Kolejli görünüm olarak tanımlanan preppy stili için sonbahar güncellemesi var. Kampüsün ya da ofisin en trend preppy tarzını yaratmaya ne dersin?


Kolej görünümü olarak tanımlanan preppy stili nostaljik lise ve üniversite kombinlerini stilimize taşıyor. Diğer yandan preppy akımı bu sezon gücüne güç katıyor. Modern yorumların yanı sıra özellikle ofis modasını ele geçiren akım; pileli etekler, ekose blazer ceketler, baklava desenli süveterler ve makosen ayakkabılarla konforlu ve iddialı görünümler yaratıyor.


Tenis, yelken, kriket, golf ve polo gibi spor disiplinlerini de kapsayan preppy akımı, aynı zamanda bu spor temalarından da ilham alıyor. Şık, zarif ve spor kesimlere sahip olan bomber ceketler, kürk yaka ceketler, triko polo yaka kazaklar zamansız çok yönlü tasarımlarıyla sayısız kombin yaratmamıza olanak tanıyor. Bu stile kayıtsız kalamıyor ve kampüs ya da ofis stilinize eşlik edecek en iyi preppy parçaları sizin için bir araya getiriyoruz!


Pileli Midi Etek Gücü; Her preppy gardırobunun pileli bir eteğe ihtiyacı var. Ancak bu sezon mini pileli eteklere midi boy pileli etek modelleri de ekleniyor. Hem kampüste hem de ders sonrası tenis kortunda yapacağınız kısa bir antrenman için biçilmiş kaftan olan midi pileli etek tasarımları spor ayakkabılar ve crop triko polo yaka bir tişört ile sade bir kombin yaratacak. Mevsim geçişine uygun bir siluet yaratan midi pileli eteklere yuvarlak yaka hırka modelleri ve çapraz çantalar eşlik ediyor.


Mini pileli etekler ise rugby temalı desenli sweatshirtler ile başarılı kombinler oluşturuyor. Bunun yanında dik yaka yarım fermuar detaylı sweatshirt tasarımları mini pileli etekler ve mini pileli şort etekler ile konforlu ve şık siluetler yaratıyor. Bu parçaları bir arada kullanırken sweatshirtünüzün etek ucunu eteğinizin içine sokabilirsiniz. Bir beyzbol şapkasını da mutlaka görünümünüze dahil edin!








Polo yaka, kısa kollu triko kazaklar mini pileli etekler ve mini pileli şort etekler ile new preppy trendinden ilhamla konforlu ve şık siluetler yaratıyor.
Polo yaka, kısa kollu triko kazaklar mini pileli etekler ve mini pileli şort etekler ile new preppy trendinden ilhamla konforlu ve şık siluetler yaratıyor.

Polo Yaka Elbiseleri Mutlaka Deneyin!; Preppy stilinde yeni sezon güncellemesi ile preppy trendinde özellikle tenis ve golf gibi spor disiplinlerinin etkisi daha yoğun hissediliyor. Özellikle tenis etekleri ve yine tenis sporunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alan polo yaka elbiseler farklı boyutlarıyla kombinlere dahil oluyor. Kombinleri loafer ve Mary Jane ayakkabılar tamamlıyor. Hırkalar ve bomber ceketlerle kombinlenen polo yaka elbiseler spor ayakkabı ve sırt çantaları ile fit ve enerjik bir görünüm yaratıyor.


Renk uyumuna dikkat edilerek oluşturulan preppy görünümler arasında beyaz, lacivert, açık mavi, yeşil ve krem tonlar öne çıkıyor. Polo yaka elbise tasarımları yanında bu renk paleti içerisinde basic kalem elbiseleri de stilinize dahil edebilir, elbisenizi ekose blazer ceketler veya gömlek ceketler ile bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Argyle örgüsü olarak isimlendirilen baklava desenli kazaklar da golf esintilerini preppy akımı ile kombinlere entegre ediyor. Baklava desenli golf kazakları mini deri eteklerle bir araya getirebilir hatta desen vurgusunu bir üst seviyeye taşıyarak ekose pantolon ya da pileli eteklerle golf kazaklarını deneyebilirsiniz!



Blazer ceketler preppy stili şıklığını zirveye taşıyor. Crop üstler ya da serin havalarda boğazlı tişörtlere eşlik eden blazer ceketler özellikle çok renkli ekose desenlerle tercih ediliyor.
Blazer ceketler preppy stili şıklığını zirveye taşıyor. Crop üstler ya da serin havalarda boğazlı tişörtlere eşlik eden blazer ceketler özellikle çok renkli ekose desenlerle tercih ediliyor.

Blazer Şıklığını Preppy ile Birleştirin; Blazer ceketler preppy stili şıklığını zirveye taşıyor. Crop üstler ya da serin havalarda boğazlı tişörtlere eşlik eden blazer ceketler özellikle çok renkli ekose desenlerle tercih ediliyor. Ekose blazer ceketlerin yanı sıra arma işleme detaylı blazer ceketler de popüler tasarımlar arasında yer alıyor. Kazaklarla birlikte ise mutlaka gömlekler kullanılıyor. Çizgili ya da tek renk polo yaka, triko, kısa kollu kazaklar ise bu sezon preppy stiline gelen güncellemeler arasında dikkat çekiyor. Bu üst giyim tasarımlarına havuç kesim kumaş pantolonlar ya da mom jeanler kolaylıkla uyum sağlıyor.


Preppy stilinin bir diğer olmazsa olmaz parçalarından biri olan süveterler de bu sezon karşımıza oversize kesimleriyle çıkıyor. Oversize süveter modelleri mini gömlek elbiseler ve topuklu çizmelerle eşsiz bir uyum yakalıyor. Preppy her ne kadar lacivert ve koyu yeşil tonlarla özdeşleşse de bu sezon karşımıza kırmızı ve kırmızının yarattığı kontrastlar çıkıyor. Lacivert ve yeşil renkler ile başarılı bir şekilde eşleşen kırmızı bu sezon sür ton sür olarak da tercih ediliyor.


Preppy trendinin en güncel örneklerini bir araya getiren Preppy koleksiyonu, Koton mağazalarında ve Koton.com’da sizleri bekliyor.