{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Rahat, Şık ve Özgün: Eşofmanlar


Eşofman Modası, Eşofman Kombinleri


Rahatlık ve şıklığın bir arada bulunamaması için bir neden yok! Baggy eşofman altlarını; fermuarlı kazaklar ya da blazer ceketlerle bir araya getirebilirsiniz.
Rahatlık ve şıklığın bir arada bulunamaması için bir neden yok! Baggy eşofman altlarını; fermuarlı kazaklar ya da blazer ceketlerle bir araya getirebilirsiniz.

Rahat giyimin favori parçaları eşofmanlar evin ve spor salonlarının dışına çıkıyor! Yıllar içinde şıklıkla beraber rahatlık da modada önemli bir yer edindi. Artık şık olmak istiyor ama şıklık uğruna rahatımızdan ödün vermek istemiyoruz. Pek çok trend görünümü tamamlayan eşofmanlar da bu isteğimizi karşılayarak kombinlerimizde önemli bir yer ediniyor. Özellikle yeni kuşağın modaya deneysel yaklaşımı, rahatlık arayışı ve örnek aldığı stil kodlarına kendinden bir dokunuş katma isteği bu sonucu kaçınılmaz kılıyor.


Başka bir deyişle spor ve şık arasındaki çizgi artık eskisi kadar keskin değil! Gündelik hayatta veya sporda olduğu kadar ofiste ve sosyal aktivitelerde de sıkça tercih edilen eşofmanlar doğru parçalarla kombinlendiğinde oldukça şık stiller yaratıyor. Özellikle eşofman takımları; poplin gömlekler, blazer ceketler ve bluzlarla oldukça şık kombinler oluşturuyor ve sezonun trendleri arasında yer alıyor. Farklı kumaş ve formlarda popülerliğini sürdüren eşofman takımlarıyla en trend görünümleri yaratmak için yazının devamındaki önerilere kulak verin!


Spor ve şık arasındaki çizgi artık eskisi kadar keskin değil! Eşofman takımları; poplin gömlekler ve eteklerle oldukça şık kombinler oluşturuyor.
Spor ve şık arasındaki çizgi artık eskisi kadar keskin değil! Eşofman takımları; poplin gömlekler ve eteklerle oldukça şık kombinler oluşturuyor.

Enerjik, Rahat ve Trend Eşleşmeler; Rahatlık ve şıklığın bir arada bulunamaması için bir neden yok. Sevdiğimiz ünlülerin de günlük hayatlarında çokça tercih ettiği eşofmanlar, artık hem rahatlığı hem çok yönlülüğüyle modanın bir parçası. Bol kesim, baggy eşofman altlarını; her kombine uyum sağlayabilen fermuarlı veya kapşonlu sweatshirtler ya da blazer ceketlerle bir araya getirebilirsiniz. Bisiklet yaka sweatshirtlerin altında beyaz business gömlekler kullanabilir, kumaş bol paça pantolonlarla fermuarlı sweatshirtünüzü eşleştirebilirsiniz.


Eşofmanlarla tarzınızı oluşturmak konusunda küçük ama en önemli detay ise aksesuarlar. En sevdiğiniz takılar, gözlükler ve mevsime göre kep şapkalar veya berelerle kombininize o mükemmel son dokunuşu yapabilirsiniz.


Daha sportif görünümü tercih edenler için baggy eşofman takımları ve sneakerlar kolay bir seçim olacaktır. Aynı zamanda crop üstler ve crop sweatshirtlerle de enerjik bir görüntü yakalayabilirsiniz. Paçası lastikli jogger eşofman altlarını oversize gömlekler ve baskılı fermuarlı sweatshirtler ile kullanabilirsiniz. Kombinlerinizi büyük takılar ve en sevdiğiniz çantalarla tamamlamayı unutmayın. Bel çantaları enerjik kombinleriniz için güzel bir tercih olabilir.


Yandan şerit detaylı vintage eşofman altlarıyla kazaklar veya gömlekler şık bir silüet oluşturacak. Altına zevkinize göre bir topuklu ayakkabı veya babet tercih edebilirsiniz. Pantolon şıklığını eşofman rahatlığıyla birleştiren pantolon eşofman modellerini de deri ceketler, kot ceketler veya croplarla kolaylıkla stilinize adapte edebilirsiniz.


Feminen görüntüler ve etek sevenler içinse fermuarlı, renkli, desenli eşofman üstleriyle oluşturulan etek kombinleri harika olacak! Uzun saten eteklerle oversize sweatshirtler çok yakıştığı gibi mini pileli etekler de kombinize hareket katacak. Eteğinizin altına tercih ettiğiniz sneakerları veya botları kombininize uygun renkli ve hareketli çoraplarla eşleştirerek de kıyafetinizi canlandırabilirsiniz.


Eşofman pantolonlar kombinlerinizin joker parçası olacak. Renkli eşofman pantolonları tercih ederek stilinizi canlandırmak elinizde!
Eşofman pantolonlar kombinlerinizin joker parçası olacak. Renkli eşofman pantolonları tercih ederek stilinizi canlandırmak elinizde!

Moda Akımlarında Eşofman Rüzgârı; Daha deneysel kombinler için Y2K, officecore ve corpcore moda akımlarını eşofmanlar ile deneyin! Örneğin 2000’lerin stilinden ilham alan Y2K akımına kadife eşofman takımlarıyla katılabilirsiniz.


En sevdiğiniz eşofman altlarını gömlekler veya şık bluzlarla eşleştirip stilinizi ekose bir blazer ceket ile tamamlayabilirsiniz. Renkli eşofman altlarını tercih ederek stilinizi canlandırmak da elinizde. Bol paça kırmızı eşofman altları sezonun en sevilen tasarımları arasında. Kombininizi topuklu ayakkabılarla, loaferlarla veya babetlerle tamamlayabilir; şık ve kendini gösteren takılarla da stilinizi kişiselleştirebilirsiniz.


Mevsim geçişlerinin favorisi olan dış giyim parçaları da stilinizi desteklemeye hazır. Eşofman ve kazak kombininizi, bir trençkotla daha da şıklaştırabilirsiniz. Ofis stilinde öne çıkan parçalardan bir tanesi de eşofman pantolonlar. Spor eşofmanlara göre daha şık ve pantolon görünümünde olan ancak lastikli beli, rahat kesimi ve kumaşıyla eşofman konforunu sağlayan eşofman pantolonlar şık kombin tercihlerinizde joker parça olacak.