{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

KAYAK MODASINI STİLİNİZLE BULUŞTURUN!

Kış tatil konseptleri arasında adını sıkça duyduğumuz kayak tatilleri karın keyfini doyasıya çıkarırken adrenalinden mahrum kalmak istemeyenlerin ilk tercihi olmayı başarıyor.
Kış tatil konseptleri arasında adını sıkça duyduğumuz kayak tatilleri karın keyfini doyasıya çıkarırken adrenalinden mahrum kalmak istemeyenlerin ilk tercihi olmayı başarıyor.

Kış tatilini şık kombinlerle geçirmek isteyenler için özel olarak hazırlanan kayak kıyafetleri ise bu tatilin olmazsa olmazlarından. Soğuk havalara karşı koruma sağlarken stilinizi parlatan kayak ürünleri fonksiyonel ve şık tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Sezonun trend dokuları ve renkleriyle buluşan kayak ürünleri kayak tutkunlarına dinamik ve enerjik bir stil vadediyor.


Kadın, erkek, çocuk ve bebekler için hazırlanan şık parçaları bir arada görebileceğiniz bu stil hem eğlenceli hem de çekici bir görünümün anahtarı. Peluş dokular, deri görünümler ve suni kürk yaka gibi kış ruhuna uyumlu kumaşlarla renklenen bu tasarımlar hem aile kombinlerinin hem de özgün stillerin favorisi.

Fransızca’da ‘’kayak sonrası’’ anlamına gelen après-ski saatleri kayak tatilinin sabırsızlıkla beklenilen anlarından biri.
Fransızca’da ‘’kayak sonrası’’ anlamına gelen après-ski saatleri kayak tatilinin sabırsızlıkla beklenilen anlarından biri.

Après-Ski Stilinin Vazgeçilmezleri; Eğlenceli ve hareketli saatlere şahitlik eden kar pistinde güneşin batışıyla birlikte başlayan bu zaman dilimi kayak stilini yansıtmak isteyenler için de vazgeçilmez bir an. Kar ve dağ manzarasında günün yorgunluğu atarken sosyal aktivitelere dahil olabileceğiniz bu saatler için özel olarak tasarlanan kayak kıyafetleri kar tatilinizin her anında şıklıkla dahil olacaktır. İkonik ve zamansız parçaların sportif detaylarla buluştuğu bu ürünler özgün stilinizi vurgulamanın en cazibeli yolu. Sıcak tutan yumuşacık trikolar, konforu ve şıklığıyla göz dolduran çizmeler, kışın vazgeçilmezi kemer ve şapkalarla tamamlanan après-ski stili gittiği her yerde stiliyle iz bırakmak isteyenleri bekliyor.


Kayak Kombinlerinde Favori Kış Renkleri; Farklı stillere ilham olmayı başaran kayak kıyafetleri kullanışlı yapıları, rahat duruşları ve çekici tasarımlarıyla kayak tutkunlarına hem konforlu hem de şık bir kombin deneyimi sunuyor. Kış sezonu boyunca görmeye alışık olduğumuz buz mavi, soğuk gri, şeftali, antrasit, metalik ve mor tonların kayak stillerine de ilham olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir diğer yandan, kar temasına uygun renklere de çok yakışan kayak kıyafetlerinde beyaz ve siyah gibi klasik kış renklerine de sıkça yer veriliyor. Bir arada kullanıldığında zıtlığın sergilediği asil duruşu stillere yansıtan açık ve koyu tonlar kayak kombinlerine etkileyici bir hava katmayı başarıyor.


Kayak Kıyafetlerinde Kullanışlı Tasarımlar; Kayak sezonunda planlanan bir tatilde seçtiğiniz parçaların şık olması kadar kullanışlı ve fonksiyonel olması da oldukça önemli. Soğuk kış dönemini kapsayan kar sezonunda mevsim şartlarına uyacak tasarımlar kurtarıcınız olacaktır. Kar tatilleri için özel olarak hazırlanan bu parçalar soğuk havaya karşı koruma sağlarken şıklığınızdan ödün vermemenize de olanak sağlıyor. Genellikle su geçirmez ve nefes alabilir özellikli teknolojik kumaşlar kullanılarak hazırlanan kayak kıyafetleri zorlu hava koşullarından etkilenmeden mutlu anılar biriktirebileceğiniz donanımlara sahip. Kayak pantolonu, kayak tulumu, kayak montu ve kayak eldiveni gibi herkese uyacak model seçenekleriyle dolu kayak koleksiyonu ile stil tavrınızı dinamik bir duruşla tazeleyebilirsiniz.


Kayak stilinize cesur bir dokunuş yapacak giyim modellerini kaliteli kumaşlarla buluşturarak kayak koleksiyonuna ekleyen Koton ile iddialı bir kayak sezonu geçirmeye hazır mısınız? Unutulmaz anılarla dolu bir kayak sezonu geçirmek için ihtiyacınız olan her parçayı beğeninize sunan Koton ile siz de tatilinizin her anını şıklıkla taçlandırabilirsiniz. Dinamik renkler, cesur desenler, şık tasarım detayları ve kayak stiline özel kumaşlarla tamamlanan bu koleksiyon ile stilinizi kış atmosferinin büyüsüyle harmanlayabilirsiniz.