{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Sofistike ve Şık: Süet Görünümler


Süet Çanta, Süet Ceket, Süet Etek Kombinleri


Yumuşak dokusu ve asil duruşuyla kombinlere şıklık katan süet parçalar bu sezon stilinizi bir üst seviyeye taşıyor.
Yumuşak dokusu ve asil duruşuyla kombinlere şıklık katan süet parçalar bu sezon stilinizi bir üst seviyeye taşıyor.

Sonbahar ve kış sezonunun öne çıkan trendlerinden biri olan süet görünümler zarif ve çekici bir stilin kapısını aralıyor. Hem modern hem de klasik stillere ilham olan süet görünümlü parçaları siz de kendi tarzınıza rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Süet ceket, süet mont, süet pantolon ve etek modelleriyle özgün tarzınıza çekici bir dokunuş yapmak hiç de zor değil. Stilinize ilham olacak kombin önerilerimiz için yazımızı okumaya devam edin!


Dilerseniz casual görünümlerinize dilerseniz ofis ve günlük stilinize dahil edebileceğiniz süet tasarımlar stilinizin vazgeçilmezleri arasına girecek.
Dilerseniz casual görünümlerinize dilerseniz ofis ve günlük stilinize dahil edebileceğiniz süet tasarımlar stilinizin vazgeçilmezleri arasına girecek.

Süet Ceket ve Montlarla Bohem Bir Stil Tavrı; Kış dolaplarına hızlı bir giriş yapan süet dış giyim modelleri bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kendine özgü aurasıyla stillere etkileyici bir hava katan süet kumaş, mont ve ceket modelleriyle eşsiz bir uyum yakalıyor. Klasik deri montların sert dokusuna kıyasla yumuşak bir dokuya sahip olan bu tasarımlar konforu ve şıklığı tek bir parçada bir araya getiriyor.

Kot pantolon, topuklu bot, uzun kollu tişört, tote çanta ve bu kombine son dokunuşu yapacak süet görünümlü ceketle hem spor hem şık bir kombin yaratabilirsiniz. Süet detaylı parçaları ya da süet ceketinizi ofis stiline dahil etmek isterseniz ise süet görünümlü etek, şık bir bluz, topuklu çizme ve baget çantaya ekleyeceğiniz süet görünümlü montlar sizin için doğru seçim olacak.


Süet Etek ve Pantolonlarla Kusursuz Şıklık; Süet kumaşların en çok yakıştığı parçaların başında gelen etek ve pantolonlar kış kombinleri için benzersiz bir seçenek. Kombinine farklı bir tasarım eklemek isteyenleri aynı çatı altında buluşturan bu ürünler konforlu bir giyim deneyimi vadediyor.

Her kombine şıklıkla dahil olan süet görünümlü etek ve pantolon modelleri farklı tarzda birçok görünüme eklemek mümkün. Basic parçalar, kazak ve süveterlerin yanı sıra gömleklerle de birlikte tercih edebileceğiniz bu tasarımlara kovboy çizme ve püsküllü süet çantalarla noktayı koyabilirsiniz. Gold detaylı aksesuarla birlikte tamamlayarak hem şık hem de trend bir kombin oluşturacağınız bu tasarımlar sezon boyunca favorileriniz arasında yerini koruyacak.


Bej, çikolata kahve, siyah ve haki gibi kış renklerinin öne çıktığı süet dokulu etek ve pantolonlarda püskül detaylar dikkat çekiyor.
Bej, çikolata kahve, siyah ve haki gibi kış renklerinin öne çıktığı süet dokulu etek ve pantolonlarda püskül detaylar dikkat çekiyor.

Süet Gömleklerle Kış Stilinizi Parlatın; Kış aylarında tek başına, ılık sonbahar günlerinde ise bir dış giyim ürünü olarak joker bir parçaya ihtiyaç duyuyorsanız süet görünümlü shacketler yani gömlek ceketler sizin için en ideal seçim olabilir. Sportif ve modern bir stil duruşuna sahip olan bu tasarımlar sıcak tutan yapısıyla da öne çıkarken kış ve sonbahar kombinlerinde fark yaratıyor. Cep, düğme ve püskül gibi şık tasarım detaylarıyla tamamlanarak hem çekici hem de sofistike bir stil tavrını kombinlere yansıtan süet görünümlü shacket modellerini dilerseniz tayt ve skinny jeanlerle, dilerseniz de bol paça pantolon ve midi eteklerle kombinleyebilirsiniz. Suni deri detaylara sahip omuz çantası, bilek boy bir bot ve gold halka küpelerle birlikte tamamlayacağınız bu kombine sezonun bir diğer favorisi olan suni kürklü montları da eklemeyi unutmayın!


Süet Aksesuarlarla Stilinize Son Dokunuşu Yapın; Giyim modellerinde olduğu kadar aksesuar ürünlerinde de tercih edilen süet detaylar stilinize ihtiyaç duyduğunuz dokunuşu yapacak. Püsküllerin, suni deri şeritlerin, dikiş ve işleme detaylarının öne çıktığı süet aksesuarlardan biri olan çantalar kış ve sonbahar sezonunda sıklıkla karşımıza çıkacak. Kahverengi, bej ve siyah tonların ön planda olduğu süet görünümlü çanta modellerinde hem tote hem de omuz ve çapraz çanta tasarımlarını görmek mümkün. Kovboy stiline de göz kırpan bu tasarımlarla cesur, dinamik ve havalı kombinler oluşturabilirsiniz. Bunun yanında süet görünümlü kemer ve süet fularların da görünümlere etkileyici bir hava kattığını söylemeden edemeyeceğiz. Süet görünümlü püsküllü fularlarla tamamlayacağın bir kombinle özgün tarzınızı gözler önüne sermeniz daha kolay olacak. Jean pantolon ve eteklere çok yakışan süet görünümlü kemerlerle de tarzınızı tamamlayarak bu trendin bir parçası olabilirsiniz. Koton suni süet koleksiyonunu şimdi keşfedin, tarzınıza uygun parçaları bir araya getirerek süet trendini özgün stilinizle harmanlayın!