{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Sezonun Favorileriyle Şort Kombini Yapma Rehberi

Şort Kombini, Şort Kombinleri Yaz, Şort Kombin Önerileri


Yaz kombinlerinin favorisi şort modelleri bu sezon dinamik, eğlenceli ve şık seçenekleriyle karşımızda!
Yaz kombinlerinin favorisi şort modelleri bu sezon dinamik, eğlenceli ve şık seçenekleriyle karşımızda!

Yaz dolaplarına ışıltılı bir dokunuş yapmanın tam zamanı! Şıklığından ödün vermeden konforlu bir kombin deneyimi yaşamak isteyen herkesin favorisi şortlar günün her anında tarzınıza modern bir dokunuş yapabilir. Yaz kombinlerinde akla ilk gelen alt giyim seçeneklerinden biri olan şortlar bu sezon farklı birçok stili aynı tarafta buluşturmayı başarıyor. Her kadının tarzına uyacak seçimlerle göz dolduran şort modelleri doğru parçalarla kombinlendiğinde günlük ve spor görünümlere olduğu kadar iş stillerine de etkileyici bir hava katıyor. Sezonun trend şort modelleriyle yapabileceğiniz kombinlere gelin birlikte göz atalım.

Boxer Şort Trendini Stilinize Uyarlayın; Bu sezon vitrinlerde sıkça karşımıza çıkan boxer şort modelleri hem modern hem de iddialı bir şort kombini yapmak için en doğru tercihlerden biri. İkonik bir stil çizgisine sahip olan bu tasarımlar sportif şıklığı tarzınızla buluşturmanın da en kolay yolu. Bu tasarımlar tişört, atlet, crop, gömlek ve bluz gibi birçok üst giyim ürünüyle rahatlıkla kombinlenebiliyor. Beyaz, mavi ve ekru renkte üst giyim ürünleriyle benzersiz bir uyum yakalayan çizgili boxer şortlar tarzına iddialı bir duruş katmak isteyenleri aynı çatı altında buluşturuyor. Düz sneaker ayakkabı ve büyük tote çanta modellerini ekleyerek tamamlayacağınız bu kombin okulda, işte veya günlük hayat rutinlerinde ilk tercihlerinizden biri olacak.


Şehir boy şortlar hem günlük hem de iş kombinlerine dahil oluyor, stiline modern bir hava katıyor!
Şehir boy şortlar hem günlük hem de iş kombinlerine dahil oluyor, stiline modern bir hava katıyor!

Şehir Boy Şortlarla Zarif Bir Stil Çizgisi Yaratın; Klasik şıklığı şort kombinine yansıtmak isteyenler içinse ilk önerimiz elbette şehir boy şortlar olacak. Sezonun başından itibaren trendler listelerinde adını duymaya başladığımız şehir boy şortlar stiline şık ve modern bir duruş yaratmak isteyenlerin favorisi olmaya aday. Genellikle dizin üstünde veya hemen altında biten boyuyla şehir hayatı için konforlu bir kombin deneyimi vadeden bu tasarımlar keten, viskon ve pamuk gibi hafif kumaş içerikleri kullanılarak hazırlanıyor. Kemer detayıyla şıklığını ikiye katlayan şehir boy şortlar keten gömlek, şifon bluz ve drapeli üst gibi farklı tarzda ve yapıda birçok ürünle kombinlenebiliyor. Dilerseniz hasır sandalet ve çantalarla, dilerseniz de parmak arası terlik veya spor ayakkabılarla tamamlayabileceğiniz bu kombine gold renkli aksesuarları da eklemeyi unutmayın!

Bermuda Şort Kombini: Hem Spor Hem Şık; Eğer siz de hem klasik kombinlerde hem de sportif görünümlerde tercih edebileceğiniz bir şort modeline ihtiyaç duyanlardansanız sizin için harika bir önerimiz var. Bermuda şortlar her sezon olduğu gibi bu sezon da dolabınızın kurtarıcı parçalarından biri olacak. İş günlerinde kısa kollu gömlekler ve babetlerle, günlük kombinlerde ise tişört ve spor ayakkabılarla tercih edebileceğiniz bermuda şortlar çabasız şıklığı tarzınızla buluşturacak. Kapri ve şort arası boyuyla rahat ve zamansız bir stili gözler önüne seren bu tasarımlar stilinden taviz vermeden konforla tanışmak isteyenler için kusursuz bir seçenek.



Hem konforlu hem de dikkat çekici bir stile kapı aralayan jorts ve boxer şort modellerini dolabınızdaki birçok parçayla kombinleyebilirsiniz.
Hem konforlu hem de dikkat çekici bir stile kapı aralayan jorts ve boxer şort modellerini dolabınızdaki birçok parçayla kombinleyebilirsiniz.

Konforlu ve İkonik Jorts Kombinleri; Jean konforunu bermuda boy şortlarla buluşturan yeni bir stile merhaba! Jorts tasarımlarında dikkat çeken ilk detay şüphesiz rahat bir görünüm vadediyor olması. Uzun kot şort olarak tanımlayabileceğimiz bu modeller bu sezon büyük bir çıkış yakalayarak hem tatil valizlerine hem de yaz dolaplarına hızlı bir giriş yapmayı başardı. Spor tişörtler, crop üstler ve yarım atletlerle çekici bir uyum yakalayan bu tasarımları dolabınızdaki birçok parçayla da kombinleme şansınız var. Ilık sonbahar günlerinde kısa botlar ve uzun kollu tişörtlerle tamamlayabileceğiniz jorts modelleriyle stilinize dinamik bir hava katabilirsiniz.