{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Yeni Plaj İlhamı: Dinamik, Renkli ve Cesur

Plaj giyim, plaj stili

Straplez bikini üstleri, üçgen bikiniler ve tek parça mayolar hem konforu hem de şıklığı bir araya getiren büyüleyici bir dizi stil sunuyor.
Straplez bikini üstleri, üçgen bikiniler ve tek parça mayolar hem konforu hem de şıklığı bir araya getiren büyüleyici bir dizi stil sunuyor.

Güneşli günler kapıda! Tatil rezervasyonunuzu yaptırmış ve şimdiden tatil kombinlerinizi planlamaya başlamış olabilirsiniz.

Bu yıl plaj şeridinde dikkat çekecek bikini ve mayo siluetleri ise doğadan ilham alan desenler, parlak ve metalik dokular, çiçekli kumaşlar ve farklı bağlama detaylarıyla öne çıkan ipli formlar olacak. Tatilde ne giyeceğinizi planlamak için daha az, dinlenmeye daha fazla zaman ayırmak için sezonun öne çıkan mayo ve bikini trendlerini sizin için derledik!


Klasik silüetlere sadık kalın!

Straplez bikini üstleri, üçgen bikiniler ve tek parça mayolar hem konforu hem de şıklığı bir araya getiren büyüleyici bir dizi stil sunuyor. Tatil görünümünüzü mayo tasarımları üzerine oluşturmak ise klasik ancak etkili bir görünüm için ilk başvurulacak kural oluyor. Teknik yüzme stilleri ve plaj modasının yakınlaşması ise mayo modellerini bu sezon bikinilerin gölgesinden kurtarıyor. Halter yaka mayolar, gül aplike detaylı straplez mayolar hiç olmadığı kadar şık plaj stilleri yaratıyor.

Bu sezon plaj kıyafetleri, kırmızı renk ve leopar desenler başta olmak üzere cesur baskılar ve canlı renkleri odağına alıyor.
Bu sezon plaj kıyafetleri, kırmızı renk ve leopar desenler başta olmak üzere cesur baskılar ve canlı renkleri odağına alıyor.

Vintage Etkisi Plajda; Bu yıl plaj giyim parçaları geçmişe doğru bir yolculuğa çıkıyor. 60'lı ve 70'li yılların klasik görünümleri yeniden canlanıyor. Yüksek belli bikini altları, cesur kesimlerle bir araya geliyor. Vintage esintili bu tasarımlar sadece nostaljiyle ilgili değil; geçmişin plaj moda ikonlarının zamansız cazibesini stilinize taşıyor. Dev fiyonklar bu sezon mayoları süslüyor. Tek omuz modası basic siyah mayo tasarımlarını bir adım öteye taşıyor. Taşlı bikini takımları, güneşin canlandırıcı etkisini her an üzerinizde taşımanıza imkan tanıyor. Bandeau üstler yaz için kolay ancak en nostaljik parçaları oluşturuyor.


Gündemden düşmeyen koket akımı ise plaj kombinlerine de yansıyor. Ultra feminen estetik etki yaz boyunca sürüyor. Fiyonkları, bebek pembesini, fırfırları ve bol miktarda danteli bu sezon kombinlere dahil oluyor.

Plajdan gün batımı davetlerine zahmetsizce geçiş yapmak, bu sezon çok kolay. Dökümlü kaftanlar, dantel detaylı elbiseler ve kroşe pantolonlar tatil valizinizin büyük bir bölümünü oluşturuyor.
Plajdan gün batımı davetlerine zahmetsizce geçiş yapmak, bu sezon çok kolay. Dökümlü kaftanlar, dantel detaylı elbiseler ve kroşe pantolonlar tatil valizinizin büyük bir bölümünü oluşturuyor.

Beyaz Bikinilerin Zamansız Cazibesi; Plaj giyiminde hiçbir trend beyaz bikini kadar ikonik ve kalıcı değil! Bu zamansız klasik, hem plaj tutkunlarını hem de yatçıları büyülemeye devam ediyor. Beyaz bikininin sadeliği ve zarafeti, sofistike bir hava uyandırıyor ve onu her plaj kıyafeti koleksiyonunun vazgeçilmezi kılıyor. Bunun yanı sıra beyaz mayo ve bikini modelleri aksesuarların en çok yakıştığı plaj giyim parçaları arasında yer alıyor.


Yükselen Aksesuarlar; Bu sezon mesele sadece mayo ve bikini takımlarından ibaret değil! Sahil kenarındaki görünümünüzü vurgulayan aksesuarlar bu sezon kombinlerin en büyük tamamlayıcısı oluyor. Hem gölge hem de güneşin altında kullanacağınız büyük boy hasır şapkalardan gösterişli güneş gözlüklerine, hasır küpelerden çiçekli büyük kıkırdak küpelere kadar pek çok aksesuar plaj stilinizin anahtar parçası oluyor. Narin halhallar, hasır küpeler ve ahşap kalın bilezikler ve renkli plaj çantaları ise stilinize hareket katıyor.


Plaj Elbiseleriyle Şık Kombinler; Eşsiz plaj elbisesi tasarımlarıyla ise plajdan gün batımı davetlerine zahmetsizce geçiş yapmak, bu sezon çok kolay. Bu sezon dökümlü kaftanlar, dantel detaylı elbiseler, kroşe pantolon ve elbiseler tatil valizinizin büyük bir bölümünü oluşturuyor. Görünümünüzü tamamlamak için bu romantik ve bohem parçaları sandaletler ve boncuklu takılarla eşleştirin. Gündüzleri plaj elbisesi olarak kullanılan kruvaze elbiseler de güneş batarken şık gece elbiselerine dönüşüyor.


Koton 2024 plaj koleksiyonu kıyı şeridini aşıyor ve şehir stili ile tatil kombinleri arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor. Koton, güneşin altındaki bir günden yemek ve eğlence dolu bir geceye zahmetsizce geçiş yapan çok yönlü parçaları bir araya getiriyor. Koton beachwear koleksiyonu sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor.