{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

“Meydan Okuyan” Tenis Stilleri

Tenis stili, Tenis Kombinleri

Feminen bir duruş ile ortaya konan spor kombinler, teniscore trendinin özünü oluşturuyor. Saç bantları, mini pileli etekler, polo yakalar, bu akımın etkisinde kalmanız için gerekli olan parçalar arasında yer alıyor.
Feminen bir duruş ile ortaya konan spor kombinler, teniscore trendinin özünü oluşturuyor. Saç bantları, mini pileli etekler, polo yakalar, bu akımın etkisinde kalmanız için gerekli olan parçalar arasında yer alıyor.

Moda hiç bu kadar atletik olmamıştı! Pileli tenis etekleri, mikro şortlar, polo yaka tişörtler ve elbiseler kortlardan filmlere, filmlerden stillere yansıyor. Hayran olduğumuz tenisçiler ve profesyonel yorumcular; -ister yıl boyunca sadece takip edin, ister kendiniz oynayın- tenisin, dünyanın en sevilen sporlarından biri olduğu konusunda hemfikir.

İngiltere Tenis Federasyonu (LTA) verilerine göreyse son yıllarda kadınların tenis sporuna katılımı yüzde 34 artmış. Tenis oynayan yetişkinlerin yüzde 41'ini ise kadınlar oluşturuyor.** Bu rakamlar ışığında bakıldığında tenis cinsiyet açısından en dengeli sporlardan biri halini alıyor.

Diğer yandan tenis dünyasının kırmızı halısı Wimbledon ve burada boy gösteren oyuncular tenniscore trendinin ilham kaynakları oluyor. Kadınlar için feminen bir duruş ile ortaya konan spor kombinler, teniscore trendinin özünü oluşturuyor. Saç bantları, mini pileli etekler, kolej ceketler, renk kontrastlı taytlar ve tişörtler bu akımın etkisinde kalmanız için gerekli olan parçalar arasında yer alıyor.

Özetle milenyum kuşağının öncülüğündeki gösterişli tenis görünümlerinden, tenis stilini sokak kültürüyle birleştiren Z kuşağının yorumlarına pek çok kombin önerisi teniscore etkisi ile bu sezon gardırobunuza farklı bir enerji katıyor. Hem saha içinde hem de saha dışında kullanabileceğiniz stil önerilerini sizler için derledik.

Tenis kombinleri beyaz renkten vazgeçemiyor. Bazı turnuvalarda beyazın zorunlu renk olması ve kortta daha fazla kontrast yaratması beyazın sarsılmaz gücünü destekliyor.
Tenis kombinleri beyaz renkten vazgeçemiyor. Bazı turnuvalarda beyazın zorunlu renk olması ve kortta daha fazla kontrast yaratması beyazın sarsılmaz gücünü destekliyor.

Beyaz Teniscore’un Odağında; Form ve kalite açısından değişen tenis kombinleri beyaz renkten vazgeçemiyor. Bunun en büyük nedeni günümüzde bazı turnuvalarda beyazın zorunlu renk olarak kabul edilmesi. Beyaz renk, oyuncunun kırmızı kilden ya da yeşil çim kortta görsel kontrast sağlaması için kullanılıyor. Aynı zamanda beyaz kombinler oyuncunun üzerindekileri bembeyaz tutma yeteneğini simgeliyor.

Beyaz crop sporcu sütyenleri, polo yaka tişörtleri ve mini pileli eteklerle kullanabilir, beyaz vizör şapkanızla profesyonel bir tenis oyuncusu görünümü yaratabilirsiniz. Adeta beyaz renkle tanımlanan tenniscore trendini, eşofman takımlarıyla da eşleştirebilir, antrenmanlar için spor şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Polo Tişört ve Pileli Etek Olmazsa Olmaz; Çok yönlü polo tişörtler, teniscore stili oluşturmak için ilk adım olacak. Pembeler, bebek mavileri veya yumuşak beyazlar gibi açık tonlar, sahaya hazır en özgün görünümleri yaratırken lacivert veya siyah, çok abartılı olmadan stilinize hareket katacak.

Tenis etekleri ise antrenmanlar düşünülerek tasarlanmış olsa da rahat günlük kombinler için de tercih ediliyor. Tenis etekleri standart mini eteklere kıyasla ekstra kapatıcılık özelliğiyle sıcak havalarda kusursuz bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Pileli eteklerinizi crop gömlekler ile kullanabilir, spor ayakkabılar ve şık çapraz çantalar ile teniscore trendini şehir yaşamına adapte edebilirsiniz.

Pileli maksi eteklerler ya da parıltılı gömlek yaka bluzlar sizi belki kortlara değil ama tenniscore ilhamıyla bir gece davetine hazırlayan parçalar olabilir.

Vintage Etkisi ile Geçmişe Saygı; Teniscore trendiyle tenis kıyafetlerinin hem saha içinde hem de saha dışında nesiller arası evrimi gözler önüne seriliyor. Tenisteki klasik şort kesimlerini forma görünümlü tişörtler ile tamamlayabilir modern kruvaze şort eteklerle etek uçları ve kolları renk kontrastlı baskılı ya da çizgi detaylı tişörtleri deneyebilirsiniz. Böylece vintage sportif bir stil yaratabilirsiniz. Triko yelekler, süveterler, pamuklu saç bantları yanı sıra kroşe kol çantaları da görümlere modaya uygun bir dokunuş katıyor. Spor giyimin teknik unsurlarını korurken hem şık hem konforlu hissedin!

Vizör şapkalar, kroşe örgüler ve beyaz - yeşil renk skalasıyla kullanacağınız sweatshirt ya da mini elbiseler ise sizi motive eden diğer kombinler olacak. Tenis çorapları ve beyaz spor ayakkabılarla yeşil polo yaka mini elbisenizi teniscore trendine rahatlıkla uyarlayabilirsiniz. Mevsim geçişlerinde ise görünümünüzü beyaz sweatshirtler ve tote çantalarla tamamlayın. Son dokunuş olarak stilinize kep şapkaları dahil edin.


Renk Çeşitliliğini Arttırın; Kremler, sarılar, yeşiller ve siyahlar tenis sporunu yakından ilgilendiren diğer renkler arasında yer alıyor. Parlak sarı ve tenis topu yeşili ise özellikle aksesuarları tamamlayan tonlar arasında öne çıkıyor. Raket çantası ve üzerinde monogramlı bir havlu ise hafta sonu spor aktivitelerinizi daha canlı hale getiriyor.

Kombinlerinizde tenis esintisini vurgulamak için polo tişörtlerinizi kumaş pantolonlarınızla eşleştirin. Canlı tonlardaki bandana tasarımlarınızı çantanıza ya da pantolon kemerine dahil edin. Geniş paça, yüksek bel pantolonlar ise bu sezon trend ne olursa olsun görünümleri tamamlayan favori parçalar arasında. Crop, kısa kollu polo yaka tişörtler beyaz geniş paça kot pantolonları ile yazın en sevilen kombinleri arasında ilk sırada geliyor!


Hem Şık Hem Sportif; Pileli maksi eteklerler ya da parıltılı gömlek yaka bluzlar sizi belki kortlara değil ama tenniscore ilhamıyla bir gece davetine hazırlayan parçalar olabilir. A kesim mini etekler veya vücuda oturan bisiklet şortları, oversize gömleklerle bir araya getirin. Bu sezonun olmazsa olmaz mücevheri olan tenis bilekliğini ise kombininize eklemeyi unutmayın!

İster yıl boyunca tenis etkisi taşıyan görünümleri sadece üzerinizde taşımak isteyin ister tenis maçlarını takip ediyor olun, aslında moda dünyası tenniscore akımının işaret ettiği kombin önerileri ile sporun görünümlere kattığı estetik vurgunun altını çiziyor. Tenis sporunun içinde barındırdığı estetiği stilinize uygulamak için eşsiz bir fırsat yaratıyor. Geniş kitlelerce sevilen tenis sporuna atıfta bulunan kombinler hem sokak stiline hem de ofis görünümlerine enerji katıyor. Koton’un tenis estetiğine vurgu yapan koleksiyonu sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor.



**(Kaynak;Law Tennis Association)