{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Turuncu Bir Yaz Kutlaması

Turuncu Kombinler, Turuncu, Gün Batımı Renkleri

Turuncu kombinler aslında bir stil seçeneği olmaktan çok enerjimize enerji katan bir gereklilik olarak görünümlere dahil oluyor.
Turuncu kombinler aslında bir stil seçeneği olmaktan çok enerjimize enerji katan bir gereklilik olarak görünümlere dahil oluyor.

Güven, pozitiflik, mutluluk ve sıcaklıkla ilişkilendirilen turuncu, en çok ihtiyaç duyduğumuz günümüz temsiliyetlerini bir araya getiriyor. Başka bir deyişle göz alıcı tonlardaki turuncu kombinler aslında bir stil seçeneği olmaktan çok enerjimize enerji katan bir gereklilik olarak görünümlere dahil oluyor.

“Moda, müzik ve kültürün lezzetli bir karışımı”, hatta “tıpkı bir kutlama” betimleri ile tarif edilen renk; cesur neon turunculardan yumuşak gün batımı tonlarına kadar, etrafımızı coşkuyla sarıp sarmalıyor.

Öyleyse yazın en sıcak moda trendi olan turuncuyu nasıl kombinlendiğini öğrenmenin tam sırası!


Mandalina Turuncusu; Sokak stilinden spor kıyafetlerine günlük giyimden cesur abiye ve davet görünümlerine kadar turuncu bu sezon çok baskın. Mandalina tonlarında turuncular özellikle çantaları ve aksesuarları ele geçirmiş durumda. Parlak turuncu mini kolsuz bir elbiseyi daha açık tonlarda mandalina turuncusu çanta ve büyük küpelerle bir araya getirebilirsiniz. Hem eğlenceli hem şık bir görünüm yaratacağınıza emin olun.

Diğer yandan günlük stilinizi turuncu ile kolayca canlandırabilirsiniz. Özellikle kot pantolon ve tişört ikilisi ile basic bir silüet yaratmak istiyor ancak çok da sıradan gözükmek istemiyor olabilirsiniz. Bu noktada turuncu crop bir tişört dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Turuncuyu daha günlük kombinlere uyarlamak için turuncu parçaları beyaz ve ten rengi gibi daha nötr tonlarla karıştırarak giymeyi deneyin.
Turuncuyu daha günlük kombinlere uyarlamak için turuncu parçaları beyaz ve ten rengi gibi daha nötr tonlarla karıştırarak giymeyi deneyin.

Turuncu Nötr Tonlar Bir Arada;Turuncuyu daha günlük kombinlere uyarlamak için turuncu parçaları beyaz ve ten rengi gibi daha nötr tonlarla karıştırarak giymeyi deneyin. Aksesuarları minimumda tutarak, turuncunun minimal enerjisini ortaya çıkarmasına olanak tanıyın!

Bu yazın straplez ve omzu açık üst giyim modellerini de mutlaka turuncu ile kullanın. Özellikle bronz tene çok yakışan turuncu, şehre dönüş sırasında stilinizin kesinlikle altını çizecek.

Parlak turuncu tonlardaki hafif keten ikili takımlar da sizi hem serin hem de konforlu hissettirecek. Crop yüksek belli kot pantolon ve sandaletler ise keten açık renk turuncu gömleklerle eşsiz bir hafta sonu kombini yaratıyor.

Yaz trendlerini eşsiz detaylarla bir araya getiren Koton yaz koleksiyonu, birbirinden farklı turuncu kombinler ile içinizi ısıtmaya hazır!
Yaz trendlerini eşsiz detaylarla bir araya getiren Koton yaz koleksiyonu, birbirinden farklı turuncu kombinler ile içinizi ısıtmaya hazır!

Kroşe ve Turuncu Estetiği; Yaz aylarında herkesin iyi bir tuluma ihtiyacı vardır. Ve bu tulum neden turuncu olmasın! Keten, kısa geniş paçalı, askılı tulumlar topuklu sandaletler ve mini el çantaları ile keyifli bir davet kombini yaratıyor.

Kroşe elbiseler ve turuncu mini etekler de yaz görünümlerinin dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Floral motifli kroşe elbiseler karizmatik ve enerji dolu bir görünüm yaratıyor. Özellikle tatil valizinin en beğenilen elbisesi olmaya aday olan turuncu uzun kroşe elbiseleri hasır çanta ve şapkalarla bir araya getirin.

Belirgin çiçek motifleri ile ön plana çıkan kroşe üst giyim modelleri ise şortlar, şort etekler ya da mini A kesim etekler ile sportif ve cesur bir siluet oluşturuyor. Turuncu fırfırlı büstiyerler, asimetrik kesim, tek omuz renk geçişli turuncu üst giyim modelleri ise sayısız kombin yaratmanıza olanak tanıyor.


Plaja En Çok Turuncu Yakışıyor; Plaj trendleri arasında da en çok öne çıkan renklerden biri turuncu. Dokulu balenli bikini takımları turuncu iksiriyle plajda adeta bir güneş gibi parlamanızı sağlıyor. Balconette bikini üstleri ise bu sezon yüksek belli bikini altları ve turuncu rengin enerjisini taşıyor.

Bu sezon minimal ve sportif mayolar da beğenilerek kullanılıyor. Klasik sportif mayolar turuncu ve gün batımı tonlarıyla çok yönlü bir kullanım sunuyor. Havuz başında ya da plaj partilerinde stilinizle fark yaratmanızı sağlayan turuncu kombinler, kimonolar, pareolar ve turuncu havlular ile tamamlanıyor.

Yaz trendlerini eşsiz detaylarla bir araya getiren Koton yaz koleksiyonu, birbirinden farklı turuncu kombinler ile içinizi ısıtmaya hazır! Mandalinanın kabuğu, gün batımı anlarının sıcaklığı ve daha pek çok yaza özgü enerjinin rengi turuncu rengi şimdi sen de stiline dahil et!