{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

WINTER WHITE "BAŞTAN AŞAĞI BEYAZ"


Kış Beyazı, Ekru ve Beyaz Kış Kombinleri

Kış beyazı “winter white” trendi, sezonun en popüler görünümlerini yaratıyor. Gündelik ve modaya uygun kış beyazı kombinleri yaratmak için kusursuz kış beyazı kombinlerini sizler için sıraladık.
Kış beyazı “winter white” trendi, sezonun en popüler görünümlerini yaratıyor. Gündelik ve modaya uygun kış beyazı kombinleri yaratmak için kusursuz kış beyazı kombinlerini sizler için sıraladık.

Kış beyazı “winter white” trendi, zarafeti, şıklığı ve yaratıcılığı parlak bir kış masalı edasıyla görünümlere taşıyor. Başka bir deyişle beyaz renk, moda dünyası tarafından bu sezon yeniden keşfediliyor.


Trendi kapsayan ekru, taş, fildişi, yumuşak bej, optik beyaz ve kemik tonları, takım elbiselerden dış giyim parçalarına kadar pek çok sezon kıyafetini ele geçiriyor. Monokrom beyaz kombinler zarafetleri ile “Kışın beyaz giyilmez” kuralını yeniden düşünmemizi sağlıyor. Özellikle mevsim geçişlerini daha kolay hale getiren beyaz tonlar, kombinlere farklı bir yorum katmakla kalmıyor, aynı zamanda işlevsellik sunuyor. Crop top’lar, jeanler, palazzo pantolonlar, triko elbiseler, kürklü kaşe kabanlar ya da transparan silüetler kış beyazı tonlarıyla her görünüme entegre oluyor.


Özetle bu sezon beyaz rengin şık hale getirmeyeceği hiçbir şey yok diyebiliriz. Kış beyazı trendini kombinlerinize taşırken, nereden başlayacağınızdan emin değilseniz lütfen okumaya devam edin. Sizin için, 5 kusursuz kış beyazı kombinini sıraladık.


Beyaz bluzları rahat kumaş iş pantolonları ve kruvaze beyaz ceketlerle bir araya getirin. Triko kazaklar ve hırkalar ise siluetleri kışa hazır hale getiriyor.
Beyaz bluzları rahat kumaş iş pantolonları ve kruvaze beyaz ceketlerle bir araya getirin. Triko kazaklar ve hırkalar ise siluetleri kışa hazır hale getiriyor.

Koyu Detaylar ile Vurguyu Arttırın!; Beyaz mini elbiseleri, rahat kumaş iş pantolonlarını kruvaze beyaz ceketlerle bir araya getirin. Triko kazaklar ve deri görünümlü ceketler ise bu siluetleri kışa hazır hale getiriyor. Boğazlı crop üstler ya da uzun kollu tişörtler sizi beyazlar içinde sıcacık tutuyor. Koyu renk ayakkabılar ve çanta tercihi ise monokrom beyaz kombinlerinizin vurgusunu arttırıyor. Kalın altın takılar da iddianızı yükseltiyor.


Kış beyazları; haki, çikolata tonları, mavi ve gri renklerle ise başarılı kontrastlar yaratıyor. Şallar, atkı ve bere detayları, üstler ve ayakkabı özelinde bu kontrast renkler kullanılabilir, kış beyazı kombininize derinlik katabilirsiniz. Beyazların parlak görünümüyle yarışan çarpıcı neon renkler ve canlı tonlardan kaçınmak ise başarılı kış beyazı kombinleri için ilk dikkat edilmesi gereken kurallar arasında yer alıyor.


Dış Giyimde Kış Beyazı Etkisi; Maksi etekler, crop triko balıkçı yaka kazaklar, sherpa bucklet kabanlarla kombinleniyor. Bu görünüm sizi tam bir karlar prensesi olarak konumluyor. Bu alt üst takımı, beyaz topuklu deri çizmeler ve altın rengi aksesuarlar ile birleştirebilir, ofis partisi ya da şık bir yemek için kombininizi oluşturabilirsiniz. Bunun yanında kemik rengi örme midi etek modelleri de winter white trendini kışa yansıtmanın en kolay yollarından biri olarak öne çıkıyor.


Öte yandan beyaz kürklü kabanlar ve peluş montlarla en rahat görünümlere bile parlak ve şık bir güncelleme getirebilirsiniz. Çünkü beyaz dış giyim parçalarını ister kot pantolonların üstüne, ister eşofmanların üzerine rahatça kullanabilirsiniz. Hiç fark etmeyecek, rahat ve şık gözükeceğinize emin olun! Ayrıca kış beyazı etkisi ile gardırobunuza dahil edeceğiniz dış giyim parçalarının, gelecek sezonlarda da kombinlerinizde baş rolü üstleneceğine kesin gözüyle şimdiden bakabilirsiniz. Zira kış beyazı etkisinin uzun yıllar aramızda olacağı düşünülüyor.

Beyaz mini etek ve ceket ikilisi, kış beyazı trendiyle tek başına kilit bir stilin ana parçaları konumunda. Yumuşak bej triko kazaklar ise rahat bir hafta sonu görünümü için ideal.
Beyaz mini etek ve ceket ikilisi, kış beyazı trendiyle tek başına kilit bir stilin ana parçaları konumunda. Yumuşak bej triko kazaklar ise rahat bir hafta sonu görünümü için ideal.

Triko Elbiseleri Kış Beyazı ile Tercih Edin; Bu sezon en sevdiğiniz trençkotun altına ekru triko elbiseleri yerleştirmeniz yeterli! Özellikle daha soğuk günler için balon kollu, yumuşak bej triko elbiseleri tercih edebilir, kış beyazı trendinin kendi adına konuşmasına izin verebilirsiniz! Kış için midi uzunlukta bir kazak elbise de kesinlikle bu sezon yatırım yapılması gereken parçalar arasında! Vücuda oturan, omzu açıkta bırakan detaylar ile triko elbise kategorisine farklı bir yorum getiren tasarımlar, midi ve mini etek boylarında da tercih ediliyor.

Triko elbiseleri mükemmel hale getirmenin bir diğer yolu da deri ile eşleştirmek. Tek başına düz bir triko elbiseyi eskitilmiş bir biker ceket ile kullanın hava koşullarına göre burnu kapalı babetleri ya da makosen ayakkabıları tercih edin.


Sadece Bir Pantolon Seçin!; Beyaz pantolonlar tam bir yaz favorisidir. Ancak winter white yani kış beyazı trendi için kalın denim seçenekleri ve yumuşak farklı kumaşlarla her mevsim vazgeçilmez parçalar arasına giriyor. Beyaz pantolonunuzu bir takımın parçası olarak, bir süveterin altına veya sadece düz bir bluz ile eşleştirebilir, kış beyazı için hazır hale gelebilirsiniz. Böylece beyaz pantolonlarınızı artık ofis stilinize dahil edebilir, arkadaşlarınızla bir partide ya da hafta sonu kombinlerine çekinmeden ekleyebilirsiniz.

Beyaz pantolon, ceket ve yelek üçlüsü de kış beyazı trendiyle tek başına kilit bir stilin ana parçaları konumunda ilk sırada yer alıyor. Yere kadar uzanan, bol paça pantolonlar, yüksek bel palazzo pantolonlar, beyaz gömlekler ve korse straplez üstler ve yeleklerle bir araya geliyor, ikonik parlak bir görünüm yaratıyor!


Tamamen Monokrom Olmanıza Gerek Yok; Kombinlere kış beyazını yansıtmanın bazı handikapları da yok değil. Giydikten hemen sonra kirlenme endişesi sizi bu trendden uzaklaştırıyor olabilir. Bu nedenle kış beyazı etkisini elde ederken tamamen monokrom olmanıza gerek yok. Örneğin beyaz pantolon giymekten çekiniyorsanız siyah pantolonunuzu beyaz bir kazak ya da blazer ceketle eşleştirebilirsiniz. Böylece kendisiniz daha güvende hissediyor olacaksınız. Öte yandan sadece beyaz bir çanta, peluş kova bir şapka, diz boyu deri beyaz çizmeler ya da kaşe bir kabanla da kış beyazı etkisine hızlıca adapte olabilirsiniz.

Kış aylarında gardırobunuzun kahramanı haline gelen örgü kazaklardan, herkesin nereden aldığınızı soracağı göz alıcı uzun montlara kadar Koton kış beyazı koleksiyonu içinde pek çok seçenek var. Modaya yön veren trend kombinleri ile Koton, kombinlerinize kış beyazını yansıtmanın birçok yolunu sunuyor.