{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Yaşasın 23 Nisan!

23 Nisan, 23 Nisan Kıyafetleri

Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan’ı gurur ve neşeyle kutluyoruz.
Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan’ı gurur ve neşeyle kutluyoruz.

Miniklerin 23 Nisan heyecanı başladı! Eğlence, coşku ve neşe dolu 23 Nisan kutlamaları onları ve gururlu anne babaları bekliyor.


Çocuklar heyecanla kırmızı ve beyaz renklerde 23 Nisan Bayramı kıyafetlerini hazırlıyor! Kırmızı tütü etekler, beyaz şortlar ve en güzel Atatürk baskılı tişört tasarımları 23 Nisan Bayramı’nı unutulmaz kılan detaylar arasında yer alıyor.


Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gurur ve neşeyle hep birlikte kutluyoruz. Miniklerin 23 Nisan coşkusuna ayak uyduracak en güzel çocuk giyim koleksiyonunu şimdi keşfedin! 

Miniklerin 23 Nisan coşkusuna ayak uyduracak en güzel çocuk giyim koleksiyonunu şimdi keşfedin!
Miniklerin 23 Nisan coşkusuna ayak uyduracak en güzel çocuk giyim koleksiyonunu şimdi keşfedin!

Hazırlıklar Tamam Mı? ; Koton Kids miniklerin 23 Nisan hazırlıklarını tamamlıyor. Koton, 23 Nisan kıyafetleri koleksiyonu ile birbirinden özel seçenekler ile sizlerin ve çocuklarınızın yanında yer alıyor. Koleksiyonda Atatürk baskılı tişörtlerden, beyaz gömleklere kırmızı elbise ve kırmızı eteklerden beyaz pantolonlara pek çok seçenek bulunuyor. Atatürk baskılı kravat, papyon ya da kırmızı mini tütü etek modellerine, şortlar, kot pantolonlar eşlik ediyor. Kot ceketlerden takımlara aklınıza gelebilecek tüm parçalara Koton 23 Nisan Kıyafetleri Koleksiyonu’nda sunuluyor.


Atatürk baskılı tişörtler birçok farklı baskı seçeneği ile Koton 23 Nisan koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Hem kız çocukları için hem de erkek çocukları için konforlu ve şık bir seçenekler olan tişörtler, 23 Nisan kıyafetleri arasında en trend parçalar olarak dikkat çekiyor. 

Atatürk baskılı tişörtler birçok farklı baskı seçeneği ile Koton 23 Nisan koleksiyonunda karşımıza çıkıyor.
Atatürk baskılı tişörtler birçok farklı baskı seçeneği ile Koton 23 Nisan koleksiyonunda karşımıza çıkıyor.

23 Nisan Kutlu Olsun; Miniklerimize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilmiş bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. Kırmızı ve beyaz tişörtler 23 Nisan ruhunu ortaya çıkarıyor, ülkemizin her köşesinden çocuğu birbirine bağlıyor. 


23 Nisan gösterileri için en rahat ve şık çocuk giyim parçaları Koton’da yer alıyor. Miniklerin 23 Nisan stili kırmızı ve beyaz kombinlerden oluşuyor. Kırmızı elbiseler, desenli gömlekler, beyaz pantolonlar ve bolca eğlence, bolca renk Koton 23 Nisan Koleksiyonu’nda bir araya geliyor! Tişörtler, kot pantolonlar ve kot ceketler de 23 Nisan heyecanını tamamlayan yardımcı parçalar olarak dikkat çekiyor.


Coşkunun ve Mutluluğun İfadesi 23 Nisan; Tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor ve dünyanın her yerindeki çocuklar için daha parlak bir geleceğe katkı sağlamasını diliyoruz.


23 Nisan kıyafetlerinin mutluluğun ve coşkunun bir ifadesi olduğuna inanıyor, Koton olarak çocuklarımızın özgür olmalarına ve kendi bireyselliklerini kıyafetlerinde bulmalarına ve bu bireysellik için ilham olmanın mutluluğu içinde hareket ediyoruz.


Siz de bayramın coşkusuna eşlik edecek 23 Nisan Kıyafetleri Koleksiyonumuzu hemen keşfedin!