{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

ERKEK GİYİMİNDE DENIM ON DENIM MODASI: HAVALI VE ÇEKİCİ

Jean, Kot Ceket ve Kot Pantolon Stili

Mart 2023
İlk olarak 2000’li yılların başında hayatımıza giren “denim on denim” akımının o yıllarda moda camiasında büyük ses getirdiğini söylemek hiç de yanlış olmayacak
İlk olarak 2000’li yılların başında hayatımıza giren “denim on denim” akımının o yıllarda moda camiasında büyük ses getirdiğini söylemek hiç de yanlış olmayacak

Amerikan kültürüne aşina olan her kesimin ilgisini çeken bu stil kısa bir dönem popülerliğini kaybetmiş olsa da şimdilerde yeniden trend olma yolunda hızla ilerliyor. Erkek moda akımları arasında hem havalı hem de şık bir görünüm vadetmesi sebebiyle öne çıkan denim on denim modası, her yaştan ve her tarzdan erkeğin kendi stiline uyarlayabileceği modern bir çizgiyle karşımıza çıkıyor. Bu akımla birlikte kombininde denim kumaş ağırlıklı seçimler yapan erkekler hem çekici hem de cool bir stil tarzını gözler önüne seriyor.


Peki, girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekecek bir erkek denim on denim görünümü yaratmak için hangi adımları takip etmeniz gerekir? Eğer siz de çoğu kişi gibi benzer görünümlere sahip ürünleri bir araya getirmenin riskli olabileceğini düşünüyorsanız size birkaç önerimiz olacak.


İşe Tarzınızı Tanımlamakla Başlayın
İşe Tarzınızı Tanımlamakla Başlayın

Eğer siz de hem tarzınıza uyacak hem de stilinize farklı bir hava katacak kusursuz bir denim on denim görünümü yaratmak isterseniz, size önereceğimiz ilk şey tarzınızı doğru tanımlamak olacaktır. Örnek verecek olursak, eğer günlük hayatınızda basic ve sade görünümleri tercih ediyorsanız denim kombinler için de benzer seçimler yapmak size büyük bir avantaj sağlayacaktır.


Fakat eğer özel hayatınızda olduğu kadar günlük hayatınızda da iddialı görünümlerden hoşlanan biriyseniz, sizin için daha farklı bir alışveriş listesi oluşturacağız. Tasarım detaylarıyla hareketlendirilmiş gömlekler, eskitilmiş veya metal parçalarla tamamlanmış pantolonlar ve dinamik bir denim on denim görünümünün olmazsa olmazı kolej stili kot ceketler mutlaka bu listenin ilk sıralarında yer alacaktır!


Doğru Parçaları Bir Araya Getirin; Mükemmel denim on denim görünümünü oluşturmak için tarzınıza uygun seçimleri bir araya getirmeniz yeterli! Skinny jean pantolonlar, standart fit kot gömlekler, basic kot şortlar ve içi yünlü kot ceketler sade bir denim kombini yapmak isteyen her erkek için doğru seçimler olacaktır. Cep, yaka ve düğme gibi sade detaylarla tamamlanan gömleklere eşlik eden, erkek dolaplarının yıldızı jean pantolonlar da oluşturacağınız denim on denim görünümlere ışıltılı bir dokunuş katacaktır.


Zımba detaylı kot gömlekler, oversize kot pantolonlar ve kot montlar… Tarzını ‘’iddialı ve şık’’ olarak tanımlayanları bir araya getiren bu tasarımlar denim ruhunu özgün ve şık bir stille kombinize taşımanıza olanak sağlayacaktır. Dilerseniz basic jean pantolonlarla, dilerseniz bermuda kesim kot şortlarla birleştirerek kullanabileceğiniz zımbalı kot gömleklerle siz de bu stilin modern tasarımlarla buluşmasına tanıklık edebilirsiniz. Diğer yandan, sezonun hitleri arasında gösterebileceğimiz wide leg pantolonların da erkekler için dikkat çekici bir stil tavrı vadettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Sıradan olmaktan uzak, zamansız

ve havalı tasarımıyla stilinizi parlatacak bu modeller hem kot gömlekler bir yandan da kot ceketlerle tamamlayacağınız kombinlerin favorisi olacak.


Aksesuar Seçiminde Cesur Davranın
Aksesuar Seçiminde Cesur Davranın

Plakalı bir asker kolyesi, demir zincir bileklikler, gümüş küpeler ve kombininize uyumlu tasarıma sahip çanta ve çorap modelleri… Hem şık hem spor olabilecek denim on denim görünümleri oluşturmak için gerekli olan son dokunuşu elbette şık aksesuar modelleri yapıyor. Gümüş renkli takıların denim on denim görünümleri parlattığı gerçeğiyle yüzleşen her erkek kombinine tarzına uygun bileklik, küpe ve kolye gibi aksesuar modellerini eklemekten vazgeçemiyor.


Basic tasarımlara sahip soket çoraplar da çekici bir denim on denim görünümü yaratmak için ihtiyacınız olacak aksesuarlar arasında yer alıyor. Özellikle bahar aylarında sneaker ve spor ayakkabılarla birlikte uyum içinde bir görünüme kavuşan soket çorapları bu kombine eklemek oldukça doğru bir adım olacaktır. Beyaz, siyah ve mavi gibi her erkeğin çorap çekmecesinde yer verdiği soket çoraplar denim on denim kombininize düşündüğünüzden de büyük bir etki bırakacak.


Tüm bunlara ek olarak, seçtiğiniz denim görünümünü tasarım ve model detaylarıyla tamamlayacak olan çantalar da hem sportif hem de şık bir kombinin vazgeçilmezlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Fermuar, cep ve zincir gibi detaylara sahip omuz ve sırt çantası modelleri denim kombinlerine cool bir hava katıyor. Denim on denim kombinlerine olan uyumunun yanı sıra özgür bir stilin de kapısını aralayan çanta modelleri tarzını cesur seçimlerle zenginleştirmek isteyen erkeklerin favorisi!