{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

PARTİNİN YILDIZI SEN OL!

Parti Kombin ve Abiye Kombin Önerileri

Kış aylarında da yaz düğünlerine hazırlananların nişan merasimleri, eğlenceli doğum günü partileri, açılışlar, lansmanlar, kutlamalar derken birbirinden şık davetlere sahne oluyor.
Kış aylarında da yaz düğünlerine hazırlananların nişan merasimleri, eğlenceli doğum günü partileri, açılışlar, lansmanlar, kutlamalar derken birbirinden şık davetlere sahne oluyor.

Siz de davetlerde ve partilerde şıklığınızla dikkatleri üzerinize toplamak isterseniz önerilerimize mutlaka kulak verin!


Mini Abiye Elbiseler ile Çizmelerin Kusursuz Uyumu
Mini Abiye Elbiseler ile Çizmelerin Kusursuz Uyumu

Kış davetlerine katılırken hava ne kadar soğuk olursa olsun mini elbiselerinizden ödün vermenize gerek yok! Yıl boyu favoriler arasında kendine yer bulan mini abiye elbise modellerini, şık çizmelerinizle kombinleyerek kış davetlerine katılmayı deneyin. Mini elbise modelleri, pek çok farklı tasarım ve kesim alternatifi ile öne çıkıyor. Partilerde dansınıza ahenkle uyum sağlayacak katlı mini abiye elbiseler, özel bir akşam yemeğinde tercih edebileceğiniz kadife mini elbise ya da kutlamanın starı olmanızı sağlayacak payetli abiye mini elbiseler arasından giyim zevkinize en uygun olanı seçin! Bu yılın trendleri arasında olan uzun kroko görünümlü çizmeler, transparan detaylı topuklu bootie’ler ya da zamansız şıklık sağlayan klasik deri çizmeler ile mini abiye elbisenizi tamamlayarak davet kombininizi kolayca oluşturabilirsiniz.


Maxi Elbiseler ile Zarif Bir Görünüm; “Kuğu gibi” bir görünüm yakalamak için uzun abiye elbiseler bizce en ideal seçenek! Genel kabullenişin aksine maxi elbise giymek için uzun boylu olmanıza gerek yok. Çünkü fiziğinize uygun kesime sahip elbiseler, sizin daha ince ve uzun görünmenizi sağlayacaktır. Düz bir vücut yapısına sahipseniz düz dar bir kesimle inen uzun abiye elbiselerin sizin için daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. Eğer vücut tipiniz daha kıvrımlıysa belden bollaşan uzun abiye elbiseleri denemenizi öneririz. Şimdi giyinme odanızda ya da kutularında bekleyen o şık topuklu ayakkabıları çıkarma ve uzun elbiseleriniz ile kombinleme zamanı!


Zamansız Şıklığın Anahtarı: Saten Elbiseler; Sahne ışıkları saten elbisenizin üzerine vurdukça ışıltınızla göz kamaştırmaya ne dersiniz? Bizce son derece cazip bir teklif gibi görünüyor! Trendlerde kendine her zaman yer bulan saten kıyafetler, son yıllarda da popülerliğini artırdı. Özellikle saten abiye elbise modelleri ve saten bluzlar, davetlerin zahmetsiz şıklık sağlayan parçaları haline geldi. Gardırobunuzdaki diğer parçalarla kolayca kombinleyebileceğiniz ve gündüz ya da gece davetlerine uyum sağlayabilen saten elbiseler için birbirinden şık alternatiflere ulaşmanız da çok kolay!


Kadife Elbiseler ile Yumuşak Dokuların Şıklığı
Kadife Elbiseler ile Yumuşak Dokuların Şıklığı

Havalar soğumaya başladığında kadifelerin şık görünümü ve yumuşak dokuları gardıroplarda yerini almaya başlar! Tabii ki birbirinden trend kadife elbiseler de davet kombinlerinde kendini gösteriyor! Klasik bir görünümden yana olanlar için kadife mini elbiseler, ışıltısıyla dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için sim detaylı modeller, son yılların trendlerini kombinlerine yansıtmak isteyenler için tüy detaylarına sahip kadife elbiseler arasından size en uygun olanı seçin ve davetlerde göz kamaştırın! Kadife bir elbisenin en iyi tamamlayıcılarından olan çizme, bootie ya da taşlı ve şık topuklu ayakkabılarla kombininizi tamamlayarak zarif bir görünüme kolayca sahip olabilirsiniz!


Abiye Tulumlar Rahatlık ve Şıklığın Muhteşem Eşleşmesi; Son yılların en trend kıyafetlerinden birini sorsalar, muhtemelen pek çoğumuz “tulum” cevabını veririz! Önceki yıllarda daha çok salopet olarak hayatımıza giren tulumlar için artık son derece şık tasarımlar vitrinlerde yerini alıyor. Ofis günlerinde, arkadaşlarınızla şık bir yemeğe giderken ya da önemli bir toplantı için takımlar yerine tulum giymek artık çok trend!

Ceket-pantolon takımların fazla ciddi göründüğü ya da farklı parçaları bir araya getirmenin yorucu olduğu zamanlarda davetlerde de şıklığın anahtarı abiye tulumlar oluyor! Stil ve rahatlığı aynı potada eriten uzun kollu, kolsuz, bol paça ya da vücuda oturan tasarımlarıyla farklı stillere hitap edebilen abiye tulum modellerini topuklu ayakkabılarla da düz makosenlerle kombinleme şansınız var. Gündüz düzenlenen bir lansman ya da açılış etkinliği için klasik görünümlü bir tulumu öneririz ama arkadaşlarınızla doğum gününüzü kutlamaya çıkarken pırıltısıyla göz kamaştıracak payetli bir tulumu tercih etmekten de çekinmeyin!