{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Hem Klasik Hem Çekici: Poplin Gömlekler

Poplin Gömlek Kombinleri

Beyaz poplin gömlekler son derece havalı görünüyor ve kombinlere ilham verme konusunda sınır tanımıyor.
Beyaz poplin gömlekler son derece havalı görünüyor ve kombinlere ilham verme konusunda sınır tanımıyor.

Bu sezon yazın tadını poplin gömleklerle çıkarmaya ne dersiniz? Şık çizgisiyle zamansız klasikler arasında yer alan beyaz poplin gömlekler; gündüz veya gece, ofiste veya tatilde her ortama uyum sağlıyor.

Bu joker parçalar son derecede havalı görünüyor ve kombinlere ilham verme konusunda sınır tanımıyor. İster gömleğin belini düğümleyip bir kot şortla tatil kombini yapın, isterseniz gösterişli kolyelerle ya da canlı renkli eşarplarla eşleştirip saten bir etekle gece davetine katılın poplin gömlekler her tarza ve kimliğe kolayca uyum sağlıyor.

Sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlı politikaların moda endüstrisinde dikkate alınmasıyla bu yüzyıllardır kullanılan kumaş türü tekrar trend halini alıyor. Doğal elyaflardan üretilen poplin dokuma kumaş, özellikle yaz aylarında tercih ediliyor. Nem tutmayan özelliği ve yumuşaklığı ile hem konforlu hem de rahat bir his veriyor.

Aslında poplin ismi 15. yüzyılda Fransa’nın Avignon kentinde yapılan papelino kumaşından geliyor. Geleneksel olarak poplin; ipek, pamuk, keten ve yün gibi doğal lifler kullanılarak üretiliyor. Geçmişte askeri üniformaların ana malzemesi olarak kullanılan poplin, dayanıklı yapısıyla bugün ev tekstilinden giyime kadar pek çok alanda sıkça kullanılıyor.

Bugün bu kumaş türü gömlekler ve gömlek elbiseler ile tekrar gündemimizde! Boyfriend kesimler, cesur crop tasarımlar ve oversize görünümlerle poplin gömlekleri kombinlerinize dahil etmenin tam zamanı! Gelin sizin için ilham kaynağı olabilecek bazı kombin fikirlerine birlikte bakalım.

Bu yaz serinlik ve rahatlık istiyorsanız nefes alabilen poplin gömleklerin hafifliğinden faydalanın.
Bu yaz serinlik ve rahatlık istiyorsanız nefes alabilen poplin gömleklerin hafifliğinden faydalanın.

Yazın Vazgeçilmezi; Poplin Kumaş; Tıpkı bir beyaz tuval gibi olan beyaz poplin gömleklere dilediğiniz dokunuşları eklemek oldukça kolay. Sade ve şık silüetler yaratan beyaz poplin gömlekler, yaz aylarında kot şortlar ve pantolonlarla başarılı kombinler yaratıyor, plaj giyimin ise gözdesi konumunda yer alıyor. Bikini ve mayoların üzerine plaj elbisesi olarak entegre olan poplin gömlek modelleri, kimi zaman güneşten koruyucu bir katman olarak yanımızdan ayırmadığımız bir giyim modeli oluyor.

Hafifliği ve serin tutan yapısı sayesinde kendinizi son derece özgür hissetmenize olanak tanıyan poplin gömlekler, kırışıklığa karşı dirençli yapısıyla da beğeni topluyor. Bu özellik poplin gömleklerin ofis kombinlerinin aranan parçası olmasını sağlıyor. Kumaş pantolonlar, mini pileli etekler ya da bermuda şortlar ile kullanılan poplin gömlek tasarımları, ofiste yeri geldiğinde bir ceket görevini üstleniyor, yeri gelince tek başına kullanılıyor. Tek parça şıklık için ise poplin gömlek elbise tasarımları kadınların sıkça kullandığı parçalar arasında yer alıyor.

Kot pantolonlarınızı dönüşümlü kullanarak, tek bir beyaz poplin gömlekle bile bambaşka stiller yaratabilirsiniz.
Kot pantolonlarınızı dönüşümlü kullanarak, tek bir beyaz poplin gömlekle bile bambaşka stiller yaratabilirsiniz.

Hem Klasik Hem Çekici; Gömlek ve jean kombinleri, sokak stilinin ve hafta sonu buluşmalarının klasik ikilisi olarak tanımlanıyor. Beyaz poplin gömlekler özellikle yırtık kotlar, mom jeanler ya da kargo kot pantolonlarla mükemmel uyum sağlıyor. Günlük modunuzu spor ayakkabılarla rahat bir tarza ya da topuklu ayakkabılarla feminen bir tarza dönüştürmek size kalmış!


Hem klasik hem de çekici bir tarz için poplin gömleğinizi yüksel bel uçuş uçuş bir etek modeliyle bir araya getirebilirsiniz. Siyah bantlı topuklu ayakkabılar ya da düz sandaletlerinizle kült bir gönüm yaratabilirsiniz. Diğer yandan aklınızda bulunsun, bu dönem braletler, korse üstler veya file tişörtlerle yapılan beyaz poplin gömlek kombinleri son derece trend! Etek modellerini braletler ya da korse üstlerle tamamlamak başarılı bir sokunuş olacak!


Zamansız ve Çabasız Şıklık; Göz alıcı ve salaş bir görünüm için gömleğinizi düşük omuz olarak kullanın. Gömleğinizin uçlarını yüksek belli yırtık kot pantolonunuzun içine sıkıştırın. Bir çift leopar desenli topuklu ayakkabı ve zarif bir kolyeyle duruşunuzu daha da güçlendirin! İşte size hem bir davet için hem de arkadaş buluşmaları için geçerli zahmetsiz bir kombin…


Salaş poplin beyaz gömleği, beli lastikli bir palazzo pantolonla kullanın ve büyük bir şal ile bohem bir tarz yaratın. Yüksek topuklu ayakkabılar veya platform sandaletlerle ise size daha resmi bir hava katacak, gece davetlerine geçiş yapmanız için olanak tanıyacak aksesuarlar olacak.


Poplinler ile Etekleri Kullanın; İsterseniz beyaz poplin gömleğinizi düz veya hafif desenli eteklerle kombinleyerek casual bir stil elde edebilirsiniz. Bahar havasını hissetmek için çiçek desenli eteklerle modern bir hava yakalayabilir ya da romantik bir tarz için pileli eteklerle feminen görünümünden faydalanabilirsiniz. Her durumda, sandaletler veya beyaz sneakerlar kombininizi tamamlayacak uyumlu seçenekler olacak. Etekler yanı sıra gömlek ve şort rahatlığını da göz ardı etmeyin! Örneğin poplin gömleğinizi oversize kesim casual bir şortla kullanın, bu kombinin altına hasır sandaletlerle kullanarak son derece rahat ve şık bir gün geçirebileceğinize emin olabilirsiniz.


Oversize trendi ise poplin gömlek modasına da sirayet ediyor! Dolayısıyla önerimiz günümüz trendlerine dahil olun ve oversize beyaz poplin gömlek tercih edin. Belinizin inceliğini vurgulamak için kullanabileceğiniz kahverengi bir deri kemer bu modern tarzın en iddialı parçası olacaktır! Stilinizi kısa paça mavi bir kot pantolon ve kahverengi topuklu ayakkabılarla tamamlayın.


Buna ilaveten poplin beyaz gömlekleri yüksek bel ve geniş paça pantolonlarla kombinleyerek retro bir tarz da yakalayabilirsiniz. Bu kombin için aksesuar kullanmayı unutmayın! Eşarp, ayakkabı, çanta, takı ve güneş gözlüğü gibi küçük dokunuşlarla stilinizi en üst seviyelere yükseltmeniz mümkün. Özellikle geniş pantolon ve beyaz poplin gömlekleri bu sezon oldschool bir çanta ve büyük güneş gözlükleriyle kullanabilirsiniz!