{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Stiliniz Hareket Halinde: Sporty ve Sportcore


Spor Giyim, Spor Stil

Dokunuşuyla kombinleri özgürleştiren sporty ve sportcore trendi; kimi zaman polo yaka tişörtlerle golf sporunu, kimi zaman pileli mini eteklerle tenis sporunu merkezine alıyor.
Dokunuşuyla kombinleri özgürleştiren sporty ve sportcore trendi; kimi zaman polo yaka tişörtlerle golf sporunu, kimi zaman pileli mini eteklerle tenis sporunu merkezine alıyor.

Moda ve spor tutkusunun bir araya gelmesiyle “sporty” ya da “sportcore” denilen akımlar koleksiyonlarda kendini göstermeye başladı. Renk bloklu forma görünümündeki tişörtler, crop üstler, sporcu sütyenleri, mini şortlar, tenis etekleri, kapri taylar, asimetrik kesimli sweatshirtler sadece spor yaparken değil günlük giyimin de kilit parçalarını oluşturuyor.

Konfordan ödün vermeden spor giyimin dokunuşuyla kombinleri özgürleştiren sporty ve sportcore trendi; kimi zaman polo yaka tişörtlerle golf sporunu, kimi zaman pileli mini eteklerle tenis sporunu merkezine alıyor. Bazen uzun çizmeler, dar kalıp nervürlü pantolonlar ve dik yaka gömleklerle binicilik sporunun etkilerini görünümlere taşıyor, bazen yelken sporunun gösterişten uzak çizgili tişörtlerini gece davetleri için vazgeçilmez bir parça haline getirebiliyor. Bunların dışında futbol, bisiklet, kayak, beyzbol, atletizm, yoga, basketbol, yüzme ve ragbi gibi pek çok spor disiplini kombinlerin ilham kaynağı halini alıyor.

Kısaca sporty ya da sportcore bakış açısıyla spor giyim, antrenmanlara özel olmaktan çıkıp, rahatlığı modern çizgilerle birleştirerek hayatlarımıza sirayet ediyor. O halde bedenlerimizin hareket özgürlüğünü dikkate alan sporty ve sportcore kombinlerine göz atmanın tam sırası!

Futbol, bisiklet, kayak, beyzbol, atletizm, yoga, basketbol, yüzme ve ragbi gibi pek çok spor disiplini kombinlerin ilham kaynağı halini alıyor.
Futbol, bisiklet, kayak, beyzbol, atletizm, yoga, basketbol, yüzme ve ragbi gibi pek çok spor disiplini kombinlerin ilham kaynağı halini alıyor.

Spordan İlham Alan Silüetler; Saha dışında ve içinde giyilebilen vintage görünümlü futbol formlarına şans verin. Klasik aynı zamanda nostaljik ve spor odaklı bir görünüm yaratmak istiyorsanız bu formalar size aradığınız ilhamı verecek. Her gardıropta bulunan bir tasarım olarak düz paça kot pantolonlar ise kolayca stilinizi tamamlayacak.

Jogger eşofman altı ve fermuarlı dik yaka sweatshirt takımınızı ise topuklu bağcıklı sandaletleriniz ve şık büyük deri bir tote çantayla kombinlemeyi hiç düşündünüz mü? Beyzbol şapkanız ise bu iddialı spor kombinine farklı bir hava katacak! Sportif siluetleri zıt ancak şık parçalarla bir araya getirmenin havalı bir estetik yaratacağına emin olabilirsiniz.


Özgün ve Seçkin Kombinler; Spor giyim kombinlere renk, çeşitlilik, teknoloji ve işlevsellik gibi unsurları kazandırıyor. Tenisin kendine özgü canlı beyazları, pilili etekleri ve elbiseleri, özgün günlük silüetler yaratıyor. Golf spor giyim tarzını yansıtan detaylar ise içinde seçkinlik unsurunu barındırıyor. Koyu renk bir tenis eteği beyaz gömlek ile kombinleyebilir, bu stile blazer ceketinizi ekleyebilirsiniz. Tenis eteğiniz ve blazer ceketinizle ofiste rahat edecek, iş çıkışı günlük rutininize çok kolay dönebileceksiniz.

Çorapların ve polo yaka tişörtlerin öne çıktığı golf estetiği için ise piliseli şort eteğiniz size eşlik edebilir. Öte yandan retro esintili spor ayakkabılar ve mini canlı renkte çapraz çanta bu stili destekleyen aksesuarlar olacak.


Antrenmanınız Yeni Bitmiş Gibi!; İpeksi saten etekler ile kapüşonlu bomber ceketler ise mevsim geçişleri için eşsiz bir kombin yaratıyor. Kontrast detayları olan teknik özellikli kumaştan hazırlanan spor tişörtler ise konforlu bir kombin yaratmanızı sağlayacak.

Diğer yandan sporty akımını bir adım öteye taşımak istiyorsanız spor salonundaki antrenmanınız yeni bitmiş gibi görünüm yaratabilirsiniz. Kahve randevuları ya da arkadaşlarınızla bir öğle yemeği için giderek popülerliği artan kapri taytınızı ya ta bisikletçi taytınızı crop kolsuz bir üst ve oversize bir gömlekle kullanın. Ayakkabı olarak ise bu sıralar her kombinin tamamlayıcısı balerin babetleri tercih edin. İşte hazırsınız!

Gündelik ama estetik bir stil anlayışı ile spor giyimin izleri her zaman popüler olacak gibi duruyor. Özellikle kadınlar için bir moda ifadesine dönüşen sporty ve sporcore akımları çok işlevli bir gardırop arzusunun bir neticesi olarak da nitelendiriliyor.
Gündelik ama estetik bir stil anlayışı ile spor giyimin izleri her zaman popüler olacak gibi duruyor. Özellikle kadınlar için bir moda ifadesine dönüşen sporty ve sporcore akımları çok işlevli bir gardırop arzusunun bir neticesi olarak da nitelendiriliyor.

İşlevsel Bir Gardırop Yaratıyor; Çok işlevli bir gardırop arzusunun bir neticesi olarak da nitelendirilen sporty ve sportcore moda akımları; şapka, anahtarlık, el çantası ve çoraplar, aksesuarlarla günlük giyim için mükemmel üniformalar yaratıyor. Akımların teşvik ettiği sağlıklı yaşam tarzıyla uyum gösteren beslenme çantasını andıran çantalar, koşuya çıkacakmışız gibi ofis kombinlerine eklenen saç bantları ya da şık bir eteğin altına eklenen tozluklar görünümleri tamamlayan aksesuarlar oluyor.

Aksesuarlar yanında ragbi gömlekler ise bu sezon hem erkekler hem de kadınların gardırobunda olması gereken parçalar arasında yer alıyor. Kot pantolonlarla, şortlarla ve eteklerle maskülen bir tarz yaratırken bu parçalar çok yönlülüğü ile öne çıkıyor.


Gündelik Ancak Estetik Bir Dil; Çizgili trendinin ragbiden sonra yoğunluk değiştirerek yansıdığı marine stili de yelkencilik sporundan ilhamla hız kesmeden kombinlere dahil oluyor. Bu noktada uyumlu setler yardıma koşuyor. Çizgili şort - gömlek ya da tişört takımlar, özellikle yaz aylarının keyfini bir yelkenci edasıyla sürmemize olanak tanıyor.

Son zamanlarda çeşitli baskılara ve cesur renklere sahip beyzbol formalarını andıran oversize tişörtler de marine estetiğine katkı sağlayan parçalar arasında öne çıkıyor. İnce, nefes alabilir kumaşlardan üretilen forma görünümlü tişörtler kadınlar tarafından bazen sadece elbise olarak kullanılırken, erkekler tarafından şortlar ve pantolonlarla spor ve şık hafta sonu görünümleri yaratıyor.

Aslında kombinlerden öte, sportif ve sağlıklı bir yaşam sürmek artık bir moda akımından çok daha fazlası: bir ruh haline dönüşüyor. Bu nedenle gündelik ama estetik bir stil anlayışı ile spor giyimin izleri her zaman popüler olacak gibi duruyor. Özellikle kadınlar için bir moda ifadesine dönüşen sporty ve sportcore moda akımının izlerini taşıyan parçalar sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor. Spora, açık hava etkinliklerine, seyahatlere ya da kutlamalar gibi aklınıza gelen her anınıza size eşlik eden Koton ile her yaşam tarzına odaklanan kadın ve erkek giyim modellerini şimdi keşfedin!