{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

ZAMANSIZ TRENÇKOTLAR

Trençkot Modelleri ve Trençkot Kombinleri

22 Mart 2023
Dış giyimin kült parçası trençkot tasarımları Koton’un yorumuyla şekil değiştiriyor, klasik duruşun yanı sıra modern yorumlarıyla sizlerle buluşuyor!
Dış giyimin kült parçası trençkot tasarımları Koton’un yorumuyla şekil değiştiriyor, klasik duruşun yanı sıra modern yorumlarıyla sizlerle buluşuyor!

Yıllar geçse de trençkot sevgimiz asla değişmiyor. Muhtemelen, ebeveyniniz, büyükanne ve büyükbabanız hatta büyük büyük büyükbabanız da bir trençkota sahipti. Onların fotoğraflarına baktığınızda 50 yıl önce olduğu gibi bugün de oldukça trend göründüklerini düşünmüyor musunuz?

Geçiş ikliminin değişmez parçası olan trençkotlar, zamansız ve her daim şık çizgisi ile stil sahibi bir duruş vadediyor. Modası asla geçmeyen tasarımlar, hava koşullarına karşı çok yönlülüğü ile dış giyim modası için her zaman başvurulabilecek güvenli parçalar arasında ilk sırayı alıyor. Bu nedenle her ne kadar sezon trendlerini yakından takip etsek de trençkot gibi bazı temel parçaları gardırobumuzda bulundurmak büyük konfor sunuyor. Ve trençkot denildiğinde hiçbir şey Koton trençkot modelleri kadar ikonik olmaz!


Klasik ya da modern detaylarla zenginleştirilmiş trençkot tasarımları, farklı boy seçenekleri ile size alternatif yaratıyor. Stilinize yıllarca eşlik edebilecek klasik trençkot modelleri yanı sıra feminenliği vurgulayan pilili detayları ile öne çıkan skater model trençkot tasarımları ise bu sezon hiç düşünmeden şans verebileceğiniz parçalar arasında.


Trençkot Giymenin 5 Yolu
Trençkot Giymenin 5 Yolu

Kimi zaman saniyeler içinde şık gözükmenin yolu; karakterli bir dış giyim parçası olan trençkot tasarımlarından geçiyor. Öyle ki bu konuda birkaç öneriye kulak kabartmakta yarar var!


Düğmelerinizi açık bırakın; Öncelikle trençkot ile görümünüzü vurgularken mutlaka düğmelerinizi açık bırakın. Böylece kombininiz daha net ortaya çıkacak ve daha şık bir görünüme kavuşacaksınız.


Boyunuza uygun modeli seçin; “Hangi boy trençkot modeli bana daha uygun?” diye düşünüyor ancak karar veremiyorsanız, size önerimiz; tercihinizi boyunuza göre şekillendirmeniz. Eğer minyon bir yapıya sahipseniz diz üstünde biten modeller tam size göre olacak. Diğer yandan dizde biten trençkot modellerinin yeni sezonda elbise formlarında kullanıldığını da eklemeden geçmeyelim!

Boyunuz uzun ise uzun trençkot modellerini hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Uzun trençkot tasarımımızı gündelik stilinizde kullanmanın yanı sıra, omuzlarınıza attığınız bir parçayla açık havada şık bir davete katılmak da mükemmel bir fikir olabilir.


Sadece mevsimlik geçişlerde değil, kış mevsimin tamamında da trençkotlar kombinlerimize eşlik ediyor.
Sadece mevsimlik geçişlerde değil, kış mevsimin tamamında da trençkotlar kombinlerimize eşlik ediyor.

Özellikle vinil, deri ve süet görünümlü modeller mevsimin büyük bir bölümüne tanık oluyor. Sıkıcı ve yağmurlu havalar için şimdiden deri görünümlü trençkot modelleriyle şık bir alternatif yaratabilirsiniz.


Güvenli liman; ikonik trençkot rengi bej; Vinil trençkotlar ve ekose ya da canlı renkli parçalar her ne kadar bu sezonun yükselen trendleri olsa da bazen bu zamansız parçanın en yalın halini seçmek en güçlü etkiyi yaratabiliyor. Trençkot deyince ilk akla gelen bej rengi, klasik tavrın değişmez parçası oluyor.


Çizmeler ile Trençkot Tasarımınızı Kombinleyin; Trendler değişiyor ama trençkot ve çizme ikilisinden kimse vazgeçemiyor. Her sezonda bu kombin geçerliliğini sürdürüyor. Gri, siyah ya da nude tonlarda bir trençkot modelini topuklu uzun çizmeler ile bir araya getirin; kışın en ikonik ve şık kadını siz olacaksınız.